Traxxas E-Revo brushless truggy RTR - TQi Editie - Wateproof!

TRX-56085
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Accu's:
Eventuele snellader:
Aantal:
€899,00€749,00

Traxxas E-Revo brushless truggy RTR - TQi Editie - Wateproof!

De Traxxas E-Revo is het meest geavanceerde Traxxas model en is daarom verkozen tot de beste truggy/monster truck van de wereld! Standaard is de Traxxas E-Revo brushless al uitgevoerd met: 17mm aluminium wheel hubs, digitale waterproof servo's, en natuurlijk niet te vergeten de Traxxas TQi 2.4 ghz besturing waarmee u een reikwijdte hebt van ongeveer 300 meter. Zoals u ziet is ook gedacht aan het uiterlijk van de Traxxas E-Revo brushless truck. De E-Revo brushless is namelijk voorzien van black chrome wielen die zorgen voor het gewenste uiterlijk. Met de banden die zijn gemonteerd op de black chrome velgen is zowel offroad als onroad rijden geen enkel probleem. Dit model is waterproof uitgevoerd!

Traxxas TQi 2.4GHZ besturing
De Traxxas E-Revo Brushless is uitgerust met een zeer geavanceerde zenderset. Het Traxxas TQi 2.4ghz systeem biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van telemetry sensoren zoals toerental, snelheid, en toerental. Deze waardes worden weergegeven op uw Iphone of Ipod (niet inbegrepen). De zender is daarnaast volledig instelbaar! U kunt bijvoorbeeld de stuur en gas eindpunten instellen (EPA), maar ook de stuur gevoeligheid (EXPO), gas gevoeligheid (EXPO), stuur percentage (Dual Rate), rem percentage (Dual Rate), en gas trim. Met de TQi 2.4GHz high output zenderset heeft u een rijkwijdte van ongeveer 300 meter. Bij deze zender wordt er geen gebruikt gemaakt van kristallen en heeft dus geen vaste frequentie. U hoeft zich geen zorgen meer te maken als u met meerdere personen tegelijk gaat rijden, hier zult u namelijk geen hinder van ondervinden.

Traxxas E-Revo Brushless Iphone Control

 

Accu & lader 
U kunt zelf kiezen of u de Traxxas E-Revo Brushless met of zonder accu's en lader wenst te ontvangen. Indien u ervoor kiest de auto aan te schaffen met standaard accu's (2x NiMH 8,4V - 3000mah) dan heeft u een rijtijd van ongeveer 25 minuten. De snelheid met een standaard accu zal ruim 70 km/h zijn, maar kan verhoogd worden met optionele lipo accu's. Het laden met de standaard lader zal ongeveer 8 uur duren. Eventueel kunt u er voor kiezen een snellader aan te schaffen zodat het laden slechts 1 uur zal duren.


Handige link:

- Traxxas E-Revo brushless onderdelen

Product Video's

Traxxas E-Revo brushless truggy RTR - TopRC.nl (01:10)
  • Traxxas E-Revo...
    http://www.toprc.nl/traxxas-e-revo-brushless-truggy-rtr-waterp...

Vind Soortgelijke producten per categorie


Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!


TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel

TraxxasKoop met een gerust hart uw Traxxas E-Revo brushless truggy RTR - TQi Editie - Wateproof! want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als u bij ons een Traxxas product aanschaft krijgt u 2 jaar garantie op de elektronica en profiteert u van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen u graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak gebruik van speciale aanbiedingen en acties:
Onze support
Ons team helpt u graag verder! Bel ons of stuur ons een e-mail.
TopRC via Social Media
TopRC is actief op verschillende social media kanalen. Voeg TopRC toe aan uw Twitter of Facebook.
Vertrouwd betalen
Je kunt bij TopRC veilig & vertrouwd betalen met MultiSafepay.
TopRC.nl wordt beoordeeld met een 9 / 10 Lees de 30 beoordelingen.
Copyright 2015 TopRC.nl - Alle prijzen zijn in EUR en inclusief BTW.