Arrma Talion 6S BLX brushless truggy RTR - 2020

€ 539,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

Deze nieuwe versie van de Arrma Talion is voorzien van een slank ontwerp en heeft een LCG chassis wat ervoor zorgt dat het gewichtspunt erg laag ligt. Het lage gewichtspunt zorgt voor een goede wegligging en verkleind de kans dat de auto in een bocht zal omkantelen. Het slanke ontwerp zorgt voor een lage luchtweerstand en dat is zeker te merken met de hoge snelheden van circa 100km/h (max.) die dit racemonster behaald. Deze hoge snelheid is te danken aan de krachtige BLX brushless motorset. Ook de ophanging is geoptimaliseerd ten opzichte van die van zijn voorganger. Hierdoor zal de Talion beter presteren op zowel offroad als onroad terreinen. De electronica van de Talion is verder naar achteren geplaatst, wat resulteert in meer stabiliteit. Om met deze rc auto te kunnen rijden heb je enkel nog accu's, AA batterijen en een lader nodig. De rest is inbegrepen!

Verbeterde wegligging

Arrma heeft bij deze vernieuwde Talion aan alle kleine details gedacht om de wegligging te verbeteren ten opzicht van die van zijn voorganger. Met name in de gewichtsverdeling hebben ze het een en ander aangepast. Naast dat de auto nog steeds vierwiel aangedreven is hebben ze de electronica verder naar achteren verplaatst, wat zorgt voor meer stabiliteit. De auto is daarnaast slanker geworden waardoor deze minder luchtweerstand heeft. De auto zal niet meer zo snel omkantelen in een bocht omdat het gewichtspunt erg laag ligt door het LCG chassis dat bestaat uit een sterke aluminium bodemplaat. Uiteraard zijn de schokbrekers gevuld met olie en volledig naar eigen wens in te stellen.

Brushless power

De Arrma Talion is bloedsnel. Deze kan namelijk snelheden behalen van circa 100km/h! Dit is te danken aan de krachtige BLX 2050kV brushless motor welke aangestuurd wordt door de BLX185 150A waterproof ESC. De snelheid van de auto is echter afhankelijk van de accu's waar je gebruik van maakt. Deze auto is geschikt voor het gebruikt van lipo accu's met een maximale spanning van 22,2V. Je kun kiezen voor 2x 3S (11,1V) of 1x 6S (22,2V). Mocht je niet het uiterste van de auto willen vragen, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van 2x 2S (7,4V) of 1x (14,8V).

Waterproof electronica

De electronische componenten van de Arrma Talion truggy zijn waterproof uitgevoerd, met als voordeel dat je zelfs kunt rijden als het regent of sneeuwt! Dat maakt het mogelijk om ten allen tijden te kunnen genieten van de prachtige rc hobby.

Storingsvrije zender

De meegeleverde TTX300 van het merk Tactic werkt op een frequentie van 2,4GHz en beschikt over een flinke reikwijdte. Mocht je met meerdere auto's tegelijkertijd willen rijden dan zal de zender niet storen op die van andere rijders, en dat zorgt voor zorgeloos rijplezier!

Kenmerken Arrma Talion 6S BLX

- Ready to run
- Slank ontwerp voor weinig luchtweerstand
- LCG chassis
- Aluminium schokbrekers
- Aluminium Shocktowers
- Alumium bodemplaat
- Stalen aandrijfassen
- Waterproof electronica
- Storingsvrije 2,4GHz zenderset
- Geschikt voor lipo accu (max. 22,2V)
- Maximum topsnelheid van circa 100km/h!
- Sterke ADS-15M servo met metalen tandwielen
- Krachtige BLX brushless motorset
- Low-Profile Wing Mount
- Low-Profile dBoots Katar banden

Specificaties Arrma Talion 6S BLX

- Schaal: 1/8
- Lengte: 550mm
- Breedte: 412mm
- Hoogte: 180mm
- Wielbasis: 378mm
- Gewicht: 3.68kg

Benodigdheden

- Lipo accu(s) met EC5 stekker (max. spanning van 22,2V)
- Lader
- AA batterijen 

Meer informatie
SKUARA106048
MerkArrma RC
EAN5052127032131
AandrijvingVierwiel aangedreven (4WD)
ModelTruggy
Type motorElectro auto's
LeveringsomvangVolledig gebouwd
Schaal1 op 8
Type autoOffroad
Type electro motorBrushless
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Arrma Talion 6S BLX brushless truggy RTR - 2020
Waardering