Arrma RC

ARRMA RC is momenteel heel hard aan de weg aan het timmeren om uit te groeien tot één van de grotere spelers op het gebied van radiografisch bestuurbare auto's. De kwaliteit van ARRMA RC auto's is dermate goed en zelfs op vele vlakken beter dan haar concurrenten.Bij veel RC auto's is het overgrote deel van de auto gemaakt uit kunstof. ARRMA RC onderscheid zich echter door aluminium chassis platen te gebruiken, stalen aandrijfassen, en stalen differentiëlen. De aanwezige elektronische regelaar, motor, en servo zijn waterdicht.

Garantie

Op een ARRMA RC auto krijg je goede garantie. Alle elektronische componenten zijn gedekt in de garantie van ARRMA. Gaat de regelaar, motor, of servo (indien de tandwielen stuk zijn, dan is de servo uitgesloten) stuk dan krijg je van ons een nieuw exemplaar (mits je geen invloed hebt gehad op het stuk gaan van het component). Deze garantie voorwaarden zijn uitstekend, en zijn onderscheidend te noemen.

ARRMA RC onderdelen

Alle ARRMA RC onderdelen worden door ons geleverd. Heb je dus een ongelukje gehad met je ARRMA RC auto dan kun je alle ARRMA RC onderdelen bij ons kopen. ARRMA onderdelen zijn laag geprijsd en tevens goed verkrijgbaar!