Arrma Fireteam

Arrma Fireteam

De Arrma Fireteam is een snelheidsmonster met een militaire uitstraling. Geen enkel terrein is te ruig voor het Fireteam model. De gehele vormgeving straalt de fenomenale kracht van het onderliggende chassis uit. Dit grote model is zelfs voorzien van een handrem. Trek deze aan en ga driftend door de bocht!


Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Arrma Fireteam Specificaties

Over de snelheid van de Arrma Fireteam hoef je jezelf geen zorgen te maken. De topsnelheid bij gebruik van 2x 3S lipo accu's bedraagt 97 km/h. Omdat het model vierwiel aangedreven is kun je vrijwel alle terreinen betreden. In één oogopslag is duidelijk dat de Arrma Fireteam een uniek voertuig is en dat zul je tijden het rijden zeker gaan merken! Wat dacht je van een metalen chassis, shocktowers en differentielen? Er is bij de Arrma Fireteam niet bezuinigd op de gebruikte materialen!

Arrma Fireteam uitvoeringen

De Arrma Fireteam wordt geleverd in twee verschillende kleuren: wit en zwart. De volledige auto is gelijk behalve de kleuren van de panelen. Welke kleur vind jij het mooiste?

Arrma Fireteam kopen

Bij TopRC bestel je een Arrma Fireteam in jouw favoriete kleur, tegen de laagste prijs! Zodra we je bestelling binnen hebben zorgen we dat je Fireteam razendsnel bij je wordt afgeleverd. Heb je vragen of kun je wel wat advies gebruiken bij de aanschaf van een electro RC auto? Neem dan contact op met een van onze RC specialisten of breng een bezoek onze 1000m2 ruime winkel in Uden!