Arrma Typhon

Arrma Typhon

Als het op RC buggy’s aankomt, dan blinkt de Arrma Typhon op alle vlakken uit. Hij is robuust, makkelijk te besturen en levert superieure prestaties. Ben jij al klaar voor de actie? Kies dan je favoriete editie uit bij TopRC!


Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Arrma Typhon specificaties

Met zijn duurzame dBoots banden, chassis van geanodiseerd aluminium en robuuste ophanging is de Arrma Typhon (schaal 1/8) is een echt off-road monster. Net zoals alle andere Arrma RC auto’s is de Typhon voorzien van een waterproof ESC, stuurservo en radio-ontvanger. Dat betekent dat je zonder problemen de meest uitdagende terreinen aankunt, in alle weersomstandigheden. Regen, modder, sneeuw, zand… de Typhon dendert erdoorheen alsof het niets is! Maar geen zorgen; jij behoudt altijd volledig de controle.

Arrma Typhon uitvoeringen

De Arrma Typhon is leverbaar met zowel brushed als een brushless motor. Ga je voor een brushless uitvoering, dan kun je kiezen: de Arrma Typhon 3S BLX (die een topsnelheid van rond de 80 kilometer per uur haalt) of de Arrma Typhon 6S BLX (met een topsnelheid van 100+ kilometer per uur). Elke Typhon wordt volledig gebouwd geleverd. Voor beide brushless Typhons geldt dat je wel nog zelf een accu en lader moet aanschaffen. Verder is hij helemaal Ready to Race! En mocht je op een gegeven moment iets moeten repareren of vervangen, dan kun je gewoon bij TopRC terecht voor de originele Arrma Typhon 6S BLX onderdelen en Arrma Typhon 3S BLX onderdelen.

Arrma Typhon kopen

Bij TopRC ben je altijd verzekerd van de laagste prijs garantie, een vlotte levering en 14 dagen retourrecht. Ben je er nog niet helemaal uit of de Arrma Typhon de ideale RC auto voor jou is, of kun je wel wat deskundig advies gebruiken? Bezoek dan onze 1000m2 ruime winkel in Uden (Noord-Brabant). Onze experts beantwoorden graag je vragen!