Bouwdoos 1 op 16

Modelbouw in de schaal 1 op 16 levert forse modellen op. Zeker als het gaat om modelbouwtanks 1/16. Een tank is al een groot object en in deze verhoudingen komt een model op bijna 44 cm lang en ruim 20 centimeter breed. We zien ook andere voertuigen uit het leger thema in modelbouw 1/16. Ook deze bouwpakketten zijn door de schaal heel gedetailleerd en bevatten veel onderdelen. Hetzelfde geldt voor de andere modellen verkrijgbaar in de schaal 1 op 16. Een kleine auto als de BMW Isetta 250 bevat in 1/16 modelbouw al 94 onderdelen. 

Bouwdozen 1 op 16 kiezen

Wil je een groot model bouwen, een Ford Mustang, een historische tank of een modern legervoertuig, dan is 1:16 modelbouw een goede keuze. Modelbouw tanks 1:16 bevatten ruim 2000 onderdelen en vormen dus een mooie uitdaging om te bouwen. Het resultaat van modelbouw 1:16 levert grote modellen op die de aandacht trekken in de vitrine, in de kast of op de plank. Dit maakt modelbouw tot een mooie hobby voor jong en oud. Misschien een idee voor vader en zoon om een project in 1 op 16 samen op te pakken.

Bouwdozen 1 op 16 kopen

Wanneer je kiest voor modelbouw 1/16 dan ga je voor een groot model met veel onderdelen. De schaal geeft de mogelijkheid voor veel details en het resultaat zal een object zijn om trots op te zijn. Of het nu gaat om modelbouw tanks 1/16, een legerauto of een andere legendarische auto, het bouwplezier zal voorop staan. Bouwdozen 1/16 koop je bij de modelbouw specialist TopRC in Uden of in de webshop. De meeste modellen in het assortiment 1/16 modelbouw worden zonder verzendkosten verzonden. Andere 1/16 modelbouw dozen kunnen dezelfde dag al in huis zijn.