Bouwdoos 1 op 24

In de categorie bouwdozen in de schaal 1 op 24 vinden we verschillende modelbouw vliegtuigen 1/24, diverse modelbouw vrachtwagens 1/24 en vooral veel modelbouw auto's 1/24. De verhouding 1 op 24 levert dan ook een mooie maat schaalmodel op voor dit soort objecten. Kies je favoriete droomauto of truck of bouw de oldtimer na die in de garage staat. Bouwpakketten 1/24 geven veel voldoening bij het bouwen en leveren een mooi resultaat die zo in de kast, op de plank of in de vitrine kan. Een object dat door het zelf bouwen een stukje meerwaarde heeft.

Bouwdozen 1 op 24 kiezen

Een bouwdoos 1:24 kies je aan de hand van je persoonlijke voorkeur. Bouw een modelbouw 1:24 collectie supercars. Of bouw de modelbouw 1:24 auto's waar je ingereden hebt. Ook modelbouw trucks 1:24 zijn populair. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd en ook trailers zijn in 1:24 beschikbaar. Zo kun je je eigen truck nabouwen en schilderen in de eigen bedrijfskleuren. De benodigde verf is volop verkrijgbaar in de webshop. Het bouwen van bouwpakketten 1:24 zal een plezierige hobby vormen en het resultaat iets om trots op te zijn. 

Bouwdozen 1 op 24 kopen

Bowdozen vliegtuigen 1/24, bouwdozen auto's 1/24 en bouwdozen trucks en trailers 1/24 worden aangeboden door verschillende grote modelbouw merken. Ze zijn terug te vinden in het ruime assortiment bouwpakketten van TopRC. Zo is er altijd een keuze te maken voor een bouwpakket in de schaal 1 op 24 die aan je wensen voldoet. Ook voor benodigdheden voor de 1 op 24 modelbouw ben je bij TopRC aan het juiste adres. Kom dus voor de bouwpakketten 1 op 24 naar onze 1000 m2 grootte winkel in Uden of plaats je bestelling gemakkelijk in de webshop.