Bouwdoos 1 op 32

Verschillende merken brengen bouwdozen 1/32 op de markt. Airfix past de verhoudingen onder andere toe op het legerthema. Zo zien we 1/32 modelbouw tanks, gebouwen en modelfiguren. Ook zijn er Airfix bouwpakketten 1/32 auto's. Sommige van deze pakketten zijn uitgevoerd als starterset, inclusief verf en lijm. Je kan ook kiezen voor een Revell bouwpakket 1/32. Zij brengen modelbouw 1/32 vliegtuigen, helicopters en auto's op de markt. Ook andere merken zoals AMT, Italeri en Trumpeter bieden bouwdozen in de schaal 1/32.

Bouwdozen 1 op 32 kiezen

Wanneer je kiest voor 1:32 modelbouw zal je zien dat het een leuke maat modellen oplevert. Een kleine auto als de Opel GT geeft als Revell bouwpakket 1:32 toch al een model van bijna 14 cm. Met 25 onderdelen is dit model al geschikt voor beginners. Andere modellen die aan te bevelen zijn voor beginners zijn de modelbouw 1:32 auto's van Airfix. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar als starterset. Door de toegevoegde benodigdheden zijn deze heel geschikt als cadeau. Ook gevorderde bouwers kunnen uit de voeten met bouwdozen 1:32. Neem de Revell bouwpakket 1:32 Tornado ECR Tigermeet, met 257 onderdelen en een spanwijdte van 44 cm een hele uitdaging.

Bouwdozen 1 op 32 kopen

Als er een keuze is gemaakt voor modelbouw 1/32 dan kun je het bouwpakket eenvoudig bestellen in de webwinkel van TopRC. Ook verf en lijm zijn verkrijgbaar. We geven een laagste prijsgarantie en zorgen voor snelle levertijden. 1/32 Modelbouw pakketten kun je ook kopen in onze winkel en 1000 m2 grootte showroom in Uden. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over een Revell bouwpakket 1/32, een Airfix bouwpakket of een bouwdoos 1/32 van een ander merk. Wat zijn de benodigdheden en hoe pak je het aan.