Bouwdoos 1 op 4

Bouwdozen in een schaal 1 op 4 komen niet veel voor. Eén centimeter op het model staat voor 4 centimeter in werkelijkheid. Zodoende zijn er geen modelbouw trucks 1/4. Wel als zelfbouw maar niet als modeldoos. Het model wordt dan ook erg groot. Als bouwdoos is het maximaal haalbare een object met afmetingen als van een motorfiets. De lengte van een model in de verhouding 1 op 4 zou dan neer komen op zo'n 52 centimeter. Dat is precies wat het bekende merk Pocher heeft gedaan met de Ducati Panigale 1299S motorfiets. 

Bouwdozen 1 op 4 kiezen

Door het beperkte aanbod in modelbouw 1:4 valt er niet zo veel te kiezen. Misschien dat in de toekomst andere fabrikanten de handschoen opnemen maar voorlopig staat Pocher alleen in de ring. Pocher zou in de toekomst meer modellen uit kunnen brengen in de schaal 1:4 maar voorlopig blijft het bij de Pocher Ducati Panigale 1299S 1:4. Maar voor de ware liefhebber is dit genoeg. Met meer dan 600 onderdelen gemaakt van metaal, rubber en hoogwaardige kwaliteit kunststof is dit de ultieme bouwdoos voor de ervaren modelbouwer. Na het monteren ontstaat een model met een gewicht van 5 kg.

Bouwdozen 1 op 4 kopen

Kom voor een modelbouw 1/4 Pocher Ducati Panigale 1299S naar onze TopRC winkel in Uden. Onze specialisten kunnen dan vertellen dat dit model voornamelijk in elkaar geschroefd wordt. Het is net alsof er een echte motorfiets gebouwd wordt, van het motorblok tot de wielen. Bouwdozen 1/4 kunnen ook besteld worden in de webshop. Het pakket word dan zonder verzendkosten verzonden. Samen met de laagste prijsgarantie die TopRC kan geven op 1/4 modelbouw maakt dit TopRC het aangewezen adres voor het kopen van 1/4 bouwdozen.