Bouwdoos 1 op 48

De schaal 1 op 48 wordt veel gebruikt voor het weergeven van modelvliegtuigen. Verschillende merken brengen bouwdozen 1/48 vliegtuigen en helicopters op de markt. Het gaat daarbij vaak om militaire modellen die ook hun grondsteun in 1/48 modelbouw kunnen krijgen. Het zijn de 1/48 bouwdozen tanks en auto's die daar voor zorg dragen. Zo brengt Airfix de 1/48 WWll Raf Ground Crew. Maar ook civiele helicopters zoals de Heller 1/48 Eurocopter AS 350 B3 zijn als modelbouw 1/48 vertegenwoordigd.

Bouwdozen 1 op 48 kiezen

Wanneer de keuze is gevallen op modelbouw 1:48 dan weet je dat het handzame modellen oplevert. Een helicopter zal een spanwijdte hebben van zo'n 21 centimeter en een lengte van 26 cm. Het assortiment bouwdozen 1:48 is groot en er valt van alles te kiezen. Behalve helicopters en vliegtuigen zien we auto's en tanks. Maar ook een gebouw en een boot. Verschillende 1:48 modelbouw pakketten worden geleverd als geschenkset. Deze bouwdozen zijn inclusief lijm en verf, ideaal voor de beginner. Voor andere modelbouw 1:48 pakketten kun je lijm en verf gemakkelijk bestellen in de webshop.

Bouwdozen 1 op 48 kopen

Misschien gaat de voorkeur uit naar een bepaald merk zoals Airfix, Italeri, Revell of Trumpeter. Maar wellicht valt de keuze op een 1/48 bouwdoos van een ander merk. Of het nu gaat om een moderne helicopter, een historisch vliegtuig of grondtroepen, er is voor elke liefhebber wel wat te vinden in het assortiment 1/48 modelbouw. Bestellen gaat gemakkelijk in de TopRC webshop. Voor alle 1/48 bouwdozen gelden korte levertijden. Verschillende bouwdozen 1/48 kunnen zelfs al dezelfde avond in huis zijn wanneer er voor 12.00 's middags is besteld. Zo is TopRC het aangewezen adres voor modelbouw 1/48.