Bouwdoos 1 op 72

Modelbouw 1/72 wordt veel gebruikt in het leger thema. Zo zijn er veel bouwdozen vliegtuigen uitgevoerd in deze schaal. Ook bouwdozen tanks komen vaak voor. Verschillende grote modelbouw merken zoals Airfix en Revell hebben de verhoudingen van 1/72 modelbouw opgepakt om verschillende bouwdozen 1/72 op de markt te brengen. Een merk als Modelcollect heeft verschillende bouwdoos 1/72 tanks in het assortiment. Ook Italeri en Heller doen mee met vliegtuigen en helicopters. Zo is er volop keuze in 1/72 bouwdozen.

Bouwdozen 1 op 72 kiezen

Je kunt bij modelbouw 1:72 dus kiezen voor een bepaald thema. Ook als de voorkeur uit gaat naar een bepaald merk bouwdoos 1:72 is de keuze groot. Of het nu gaat om burger of leger helicopters, vliegtuigen of tanks, er is altijd een leuk model te vinden. Er zijn modelfiguren in deze schaal verkrijgbaar die het plaatje compleet maken. Buiten de genoemde thema's zien we ook bouwdozen 1:72 in de categorie ruimtevaart. En ook boten zijn vertegenwoordigd. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een bouwdoos 1:72 te vinden die aan je wensen voldoet. 

Bouwdozen 1 op 72 kopen

Een bouwdoos 1/72 koop je bij een modelbouw 1/72 specialist. TopRC is die specialist met een groot assortiment bouwdozen 1/72. Verschillende merken en thema's geven een ruime keuze in 1/72 modelbouw. Is de keuze gemaakt dan kun je de bouwdozen 1/72 gemakkelijk bestellen in de webshop van TopRC. Ook benodigdheden als verf en lijm zijn volop verkrijgbaar. Daarbij zorgen we voor snelle levertijden en geven we een laagste prijsgarantie voor 1/72 bouwdozen. Je kunt ook naar onze winkel in Uden komen. Onze specialisten staan klaar om je van alle adviezen te voorzien.