Bouwdoos 1 op 87

De schaal 1/87 staat ook bekend als schaal HO. Het is een schaal die veel gebruikt wordt bij schaalmodellen van auto's en treinen. Bouwdozen 1/87 komen wat minder vaak voor. Toch vinden we in het assortiment van TopRC modelbouw 1/87. We zien een 1/87 modelbouw trein en een boot. Beide op de markt gebracht door het bekende merk Revell. Zij hebben gezorgd voor een mooie verpakking die de modellen zeer geschikt maken om cadeau te geven. De Revell verf voor deze modellen is ook verkrijgbaar bij TopRC.

Bouwdozen 1 op 87 kiezen

Wanneer er gekozen wordt voor 1:87 modelbouw dan kun je een groot object nabouwen in een overzichtelijke maat. De Big Boy Locomotive was is werkelijkheid zo groot dat het in modelbouw 1:87 toch nog een model oplevert van 46,4 cm lang. De Revell 1:87 Pilgrim Ship Mayflower wordt een model van bijna 37 cm lang en 30 cm hoog. Dit zijn modellen die mooi op de kast staan en waarvan je met trots kunt zeggen dat je ze zelf gebouwd hebt. Dat maakt modelbouw 1:87 tot zo'n mooie hobby. Naast het plezier in het bouwen levert het een mooi object op. 

Bouwdozen 1 op 87 kopen

Bouwdozen 1/87 bestel je bij TopRC in de webshop. Je kunt ook naar onze 1000 m2 grote winkel en showroom in Uden komen. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de benodigdheden voor 1/87 modelbouw. Ook voor bouwdozen 1/87 kunnen we een laagste prijsgarantie geven. En onze webwinkel zorgt voor snelle levertijden. Bepaalde 1/87 bouwpakketten kun je al dezelfde avond in huis hebben wanneer er voor 12 uur ‘s middags is besteld. Zo is TopRC het juiste adres voor 1/87 modelbouw.