Modelfiguren

Modelfiguren

Het verzamelen van modelfiguren is een populaire hobby, maar het is natuurlijk nog veel leuker om ze zelf te bouwen! Bij TopRC hebben we een indrukwekkend assortiment met historische en hedendaagse modelfiguren en replica’s in verschillende schalen, met zeer realistische en accurate details. Het maakt niet uit of je nu net pas begint of dat je al een hele collectie met zelfgebouwde modelfiguren in de kast hebt staan, er zit voor alle niveaus en leeftijden iets tussen. Neem op je gemak een kijkje in het online aanbod en laat je inspireren!

Producten 16-30 van 67

Italeri 1/72 French Heavy Cavalry
Levertijd 7 dagen
€ 8,99
 
Trumpeter 1/35 Soviet Tank Crew 1970-1980
Levertijd 7 dagen
€ 13,95
 
Trumpeter 1/35 Deutsche Artillerie Besatzung für Mörser Karl
Levertijd 7 dagen
€ 13,95
 
Trumpeter 1/35 German Anti-Aircraft Gun Crew
Levertijd 7 dagen
€ 12,50
 
Airfix 1/72 WWll American Infantry
€ 7,25
 
Airfix 1/72 WWll Royal Horse Artillery
€ 7,25
 
Revell 1/35 Anzac Infantry 1915
€ 7,99
 
Revell 1/35 SpPz 2 Luchs A1/A2
€ 24,99
 
Airfix 1/72 US Marines
€ 7,25
 
Airfix 1/72 RAF Personnel
€ 6,99
 
Trumpeter 1/35 Afghan Rebellen
€ 13,10
 
Trumpeter 1/35 Soviet Soldier – Scud B Crew
€ 33,40
 
Trumpeter 1/35 PLA Tank Crew
€ 12,50
 
Trumpeter 1/35 WWII Soviet Army Tank Crewman 1942
€ 16,90
 
Trumpeter 1/35 Soviet Tank Crew
€ 16,90
 

Ons assortiment modelfiguren

Als aanvulling op de bouwdozen leveren we bij TopRC zowel losse modelfiguren als complete bouwdozen, van bekende merken zoals Revell, Trumpeter en Airfix. Het grootste deel van de modelfiguren in ons aanbod heeft natuurlijk een militair thema. Zo hebben we Duitse en geallieerde infanterie figuren uit de Tweede Wereldoorlog, maar ook figuren van ruiters uit Napoleons cavalerie en strijdmachten uit de Zevenjarige Oorlog. Daarnaast zijn er diverse moderne militaire figuren te vinden. Denk aan militairen van de iconische Queen’s Guard en de Zwitserse Garde, maar ook aan soldaten van het Amerikaanse leger – compleet met de uitrusting die werd gedragen tijdens de oorlog in Vietnam, Irak of Afghanistan.
Met behulp van de filteropties aan de linkerzijde van de pagina kun je het aanbod verfijnen op onder andere prijsrange, merk en/of schaal. Op die manier kun je eenvoudig de modelfiguren vinden die je zoekt.

Om je diorama’s en scènes compleet te maken leveren we naast modelfiguren ook tal van accessoires voor bouwdozen, waaronder diverse militaire wapens.

Modelfiguur bestellen: waar moet je op letten?

Er zijn twee aandachtspunten van belang bij het aanschaffen van modelfiguren:

  • Moeilijkheidsgraad: Een aantal merken vermelden de moeilijkheidsgraad op de doos. Bij Revell bouwdozen en modelfiguren, bijvoorbeeld, heb je keuze uit bouwpakketten met niveau 1 tot en met 5, waarbij niveau 1 het makkelijkst en niveau 5 het moeilijkst is. Heb je een bouwpakket op het oog waarbij geen niveau staat aangegeven, dan is het raadzaam om te kijken naar het aantal onderdelen. Een bouwpakket met meer dan 200 onderdelen zal doorgaans uitdagender zijn dan een modelfiguur met 30 onderdelen.
  • Leveringsomvang: Wil je een individueel modelfiguur of een bouwdoos met modelfiguren aanschaffen, check dan voor aankoop de productspecificaties om te bekijken wat er precies wordt meegeleverd. Met sommige bouwdozen kun je direct aan de slag, voor andere moeten nog een aantal aanvullende accessoires of toebehoren worden aangeschaft. Hierbij kun je denken aan verf en pigment, penselen en lijm voor bouwdozen. Als dé modelsportwinkel van de Benelux hebben we dit bij TopRC natuurlijk allemaal in huis, dus je kunt je benodigdheden gewoon (mee) bestellen!

Modelfiguren kopen

Heb je inmiddels al een mooi modelfiguur op het oog waar je graag mee aan de slag wilt? Dan kun je die veilig en gemakkelijk online bestellen. Je bent bij TopRC altijd verzekerd van een groot aanbod met topmerken, de laagste prijs garantie en een uitstekende service. Heb je ergens vragen over, neem dan vooral even contact op. Je bent overigens ook van harte welkom bij onze winkel in Uden (NB).