Chassis Traxxas Slash 4x4, met wielen & body, zonder servo


Aantal:


Chassis Traxxas Slash 4x4, met wielen & body, zonder servo

Heb je al een zenderset, motorset, servo en een accu? Zet deze dan over in dit chassis en je hebt een Traxxas Slash 4x4!

Wat moet je doen?
Stap 1: Zenderset overzetten
Stap 2: Motorset overzetten
Stap 3: Accu overzetten
Stap 4: Servo overzetten

Let op: zenderset, motorset, servo, en accu zijn dus niet inbegrepen!

Bouw je eigen componenten uit je Bandit, Rustler, Stampede VXL over en je hebt een super vierwiel aangedreven short course truck.

Beperkt beschikbaar, op = op!

Stap 1: Zenderset overzetten
Stap 2: Motorset overzetten
Stap 3: Servo overzetten
Stap 4: Body overzetten
Stap 5: Accu overzetten


Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Chassis Traxxas Slash 4x4, met wielen & body, zonder servo want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.