• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld = Razendsnel in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

DJI Inspire 1 Pro quadcopter RTF - met Zenmuse X5 camera

1111111111395

Aantal:
€3.899,00


DJI Inspire 1 Pro quadcopter RTF - met Zenmuse X5 camera

DJI is wereldwijd het meest populaire merk op het gebied van drones, en deze Inspire 1 Pro drone is één van hun paradepaardjes. Deze Pro variant is het exclusieve model van zijn voorganger, namelijk de normale Inspire 1. Beide drones beschikken nagenoeg over dezelfde specificaties, maar het verschil tussen deze twee modellen zit hem voornamelijk in de camera. Ook de DJI Inspire 1 Pro is voorzien van carbon armen waardoor deze erg robuust zijn. Tevens is het mogelijk om het landingsgestel in te klappen zodat je beschikt over een volledig vrij zicht, zonder het landingsgestel in beeld te krijgen. De camera kan je 360 graden roteren, waardoor je elk object op de gewenste manier vast kunt leggen. Net zoals bij de eerdere versie van de Inspire 1 is ook deze voorzien van het Vision Positioning System en Optical Flow. DJI brengt het vliegen met een drone wederom naar een hoger niveau!

Zenmuse X5 camera

De DJI Inspire 1 Pro is uigevoerd met de nieuwe Zenmuse X5 camera welke 360 graden kan roteren. Deze camera zorgt voor de meest adembenemde professionele luchtfoto's en video's. Daar waar foto's gemaakt kunnen worden met 16MP en video's op een maximale resolutie van 4K kunnen we spreken van een fantastisch goede camera. De kleuren zullen werkelijk uit het beeld spatten en ieder detail zal ultra scherp worden weergegeven. De camera zal over 3 assen gestabiliseerd worden, hierdoor zal geen enkele trilling of ongewenste beweging in de opnames te zien zijn en maak je de meest strakke beelden. Via de DJI Go app is het mogelijk om gigantisch veel instellingen aan te passen, zodat je ten aller tijden het gewenste resultaat zult krijgen. Ook is het mogelijk om te focussen op een object zodat deze altijd haarscherp op de foto zal staan.

DJI app / Lightbridge

Met een smartphone of tablet is het mogelijk om live beeld te ontvangen en bekijken (ook wel FPV First Person View genoemd). Deze beelden worden weergegeven met een HD 720P resolutie en zijn daardoor dus direct al haarscherp te bezichtigen. Ook zijn er een tal van belangrijke telemetrie gegevens af te lezen via deze app, en kun je de nodige instellingen naar wens aanpassen. Met DJI Lightbridge heb je een video verbinding tot maar liefst 2 kilometer! Je kan dus gigantische afstanden afleggen terwijl je meekijkt op een smartphone of tablet!

Vision Positioning System

Dit systeem houdt ten aller tijden de hoogte van de Inspire 1 Pro in de gaten. Hierdoor zal het landingsgestel automatisch uitklappen op het moment dat de drone de grond zal naderen. Ook zal het landingsgestel automatisch inklappen op het moment dat de drone zich op een veilige hoogte bevindt. Hierdoor heb je nooit last van een landingsgestel dan ongewenst in beeld komt tijdens het filmen of fotograferen.

Optical Flow Technologie

Op het moment dat je indoor gaat vliegen dien je de GPS uit te schakelen. Een drone zonder GPS ontvangst is vele malen lastiger te vliegen, aangezien deze dan niet gepositioneerd wordt en veel agressiever reageert. De DJI heeft daar met de Optical Flow Technologie een oplossing voor gevonden. Deze technologie houdt namelijk in dat deze Inspire 1 Pro voorzien is van sensoren aan de onderzijde. De sensoren houden de ondergrond in de gaten, en houden op deze manier de drone in positie. Vanaf nu beschik je dus ook over zeer stabiele vliegprestaties bij indoor vluchten!

Accuduur

De DJI Inspire 1 Pro wordt geleverd met een TB47 6S 4500mah lipo accu. Met deze accu worden vliegtijden van circa 18 minuten behaald, en dat is zeker niet slecht bij een drone van dit formaat! Het Intelligent Power Management System zorgt ervoor dat je optijd gewaarschuwd wordt waardoor je de drone veilig en optijd terug kan laten keren naar zijn thuisbasis. Doormiddel van de Dynamische basis is het mogelijk om het basispunt te wijzigen. Dit is in te stellen met de Dynamic Home Point optie. Er zal dan automatisch berekent worden wanneer het tijd is om de drone terug te laten keren.

Auto Take off en Landing

Iedereen kan met de DJI Inspire 1 Pro vliegen. Deze drone is namelijk gemaakt voor het vastleggen van professionele beelden, en dat is vanaf nu voor iedereen weggelegd. Met de DJI app is het mogelijk om doormiddel van één knop de drone op te laten stijgen en te landen. Dit maakt tezamen met de zeer stabiele vliegprestaties het vliegen met deze quadrocopter zeer toegankelijk.

Hoge snelheden

De maximale snelheid van deze DJI Inspire 1 Pro is 22 meter per seconde. Hierdoor is het dus een peuleschil om voertuigen te volgen en hiervan de meest spectaculaire opnames van te maken. Deze drone is dus ook een aanrader voor het maken van snelle shots, en niet alleen voor het maken van rustige video beelden.

Dual Operator Control

De Dual Operator Control is echt een zeer gemakkelijke uitvinding. De DJI Inspire 1 Pro kan namelijk bediend worden met twee zenders. Één persoon kan in dit geval de drone besturen, daar waar de andere persoon zich kan ontfermen over de camerabeelden. Op deze manier is er op ieder vlak één persoon gefocust waardoor de meest professionele opnames gemaakt kunnen worden!

Zeer compleet

De DJI Inspire 1 Pro wordt zeer compleet geleverd met alle benodigdheden die je nodig gaat hebben. Standaard wordt deze geleverd in een stevige koffer zodat de drone ten aller tijden veilig getransporteerd of opgeborgen kan worden. Je hebt dus werkelijk niets meer nodig om aan de slag te kunnen met dit schitterende model. Een extra accu is echter altijd handig en natuurlijk via ons te verkijgen, wat overigens geldt voor alle onderdelen van de DJI Inspire 1 Pro.

Kenmerken

- Zenmuse X5 camera met Micro Four Thirds mount
- Video's maken met een maximale resolutie van 4K
- Foto's maken met een resolutie van 16MP
- 3-assige gimbal stabilisatie voor stabiele opnames
- Camera is te tilten
- Camera kan 360 graden roteren
- Intrekbaar landingsgestel
- HD Live view via tablet of smartphone
- Lightbridge voor een videoverbinding tot 2km
- Optical Flow Technologie voor stabiele indoor vluchten
- Vision Positioning System voor het berekenen van de accu spanning
- Dynamic Home Point
- Hoge snelheden tot 22 meter per seconde
- Auto Take of en Landing
- Dual operator Control mogelijkheid
- Compleet geleverd in robuuste koffer
- Quick release propellers

Specificaties

- Camera: Zenmuse X5
- Fotoresolutie: 16MP
- Geheugenkaart: SD, SDHC, SDXC, Micro SD
- Video Output: USB, HDMI
- Gewicht: 2935g
- Afmetingen: 438 x 451 x 301mm
- Snelheid: 22m/s
- Opstijgen: 5m/s
- Landen: 4m/s
- Maximale hoogte: 4500m
- Vliegtijd: 18 minuten
- Videoresolutie: 4K met 30 frames per seconde, 4096 x 2160 met 24 frames per seconde, 1920 x 1090 met 60 frames per seconde

Benodigdheden

- Alles is inbegrepen!
Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart DJI Inspire 1 Pro quadcopter RTF - met Zenmuse X5 camera want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 8.3 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand