• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld = Razendsnel in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0

6958265115011

Dual Control:
Aantal:
€2.299,00


DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0

Alles wat je nodig heeft om een prachtige film te maken is aanwezig in het pakket van de DJI Inspire 1 drone. Je hebt alleen een smartphone of tablet nodig om deze beelden live mee te kunnen kijken. Met de DJI Inspire 1 heb je de toekomst in handen. Deze drone is lichtgewicht maar bevat toch ontzettend veel kracht en stabiliteit. De DJI Inspire 1 is het meest geavanceerde Ready To Fly pakket dat te verkrijgen is. Het Ready To Fly pakket zorgt er voor dat je in slechts enkele minuten in de lucht bent.

De Sterke carbon fiber armen verdwijnen uit het zicht zodra dit gewenst is, want deze kunnen namelijk op en neer bewegen. Door het landingsgestel in te klappen maak je de mooiste beelden en heb je volledige zicht op de wereld zonder de armen in beeld te hebben. Video's worden gemaakt met de inbegrepen 4K camera. Foto's maak je met 12 megapixel. De lens van de DJI Inspire One drone bevat 9 elementen verdeelt in 9 groepen. Een asferisch element produceert de extreme helderheid, terwijl de Adobe DNW Raw ondersteuning je de mogelijkheid biedt om van ieder shot een meesterwerk te maken. Alles is mooier in 4K!

De camera & de gimbal van de Inspire 1 drone zijn modulair en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd.

De beelden kunnen worden weergeven in 720P HD op uw mobiele apparaat zodat je precies ziet wat je in beeld brengt met de Inspire 1. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een nieuwe versie van de DJI Lightbridge Technologie. Met deze geweldige techniek kun je een afstand van maximaal 2KM overbruggen.

Voor een nog grotere mate van precisie kun je gebruik maken van een tweede afstandsbediening. Twee operators besturen de DJI Inspire 1: één persoon bestuurt het model en de andere persoon heeft controle over de camera en gimbal. Beide personen kunnen indien gewenst meekijken op een appart scherm, zodat precies te zien is wat opgenomen wordt. Beide afstandsbedieningen bevatten een HDMI en USB poort. 

Indoor vliegen is met de DJI Inspire One tevens geen probleem. Als de drone geen GPS signaal heeft vliegt hij toch ontzettend stabiel. De Inspire 1 is namelijk voorzien van een Optical Flow Technologie. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de DJI Inspire 1 drone zijn positie blijft behouden door zich te focussen op een bepaald gebied wanneer GPS niet voorhanden is. 

De DJI Inspire 1 wordt geleverd met een TB47 6S Lipo accu met een sterkte van 4500mAh. Volgens de fabrikant is hiermee een vliegtijd van circa 18 minuten haalbaar. Tijdens de vlucht wordt de resterende batterij capaciteit weergegeven. Zodoende weet je precies hoelang je nog kunt vliegen. Geavanceerde algoritmes berekenen de afstand en de geschatte tijd om terug te komen, je weet dan direct wanneer je dient terug te keren. Het intelligente batterij management systeem houd nauwlettend de algehele status van de accu in de gaten en zal je tijdig een seintje geven wanneer de accu toe is aan vervanging. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze geweldige DJI Inspire 1 drone.

Zelfs als je nog nooit gevlogen hebt is de DJI Inspire 1 drone geschikt voor jou. Met een eenvoudige druk op de knop kun je de Inspire 1 laten opstijgen en landen. Wanneer GPS beschikbaar is wordt het thuispunt automatisch ververst. Op deze manier weet de DJI Inspire 1 direct op welke lokatie dat jij je bevindt en zal terugkeren in noodgevallen.

Specificaties DJI Inspire 1

- Gewicht: 2935gram
- Afmetingen: 438 x 451 x 301mm
- Snelheid: 22m/s
- Opstijgen: 5m/s
- Landen: 4m/s
- Maximale hoogte: 4500meter
- Gimbal: Zenmuse X3
- Foto resolutie: 12mp
- Video resolutie: UHD, FHD, HD (resp. 4k, 1080, 720)
- Frames per seconde: 30FPS in UHD, 60FPS in HD
- Geheugenkaart: SD, SDHC, SDXC, Micro SD

DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0 kopen bij TopRC

TopRC heeft verschillende rc drones van DJI zoals de DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0. TopRC heeft een groot assortiment DJI rc drones, zo zit je altijd goed bij TopRC. TopRC biedt deskundig advies over alle RC drones. Verder houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Op zoek naar een andere rc drone dan de 6958265115011 van DJI? Bestel je quadcopter bij TopRC.

Voordelen van een drone met camera

Met een drone met camera zoals de DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0 kun je mooie beelden maken. Op het internet zijn vele filmpjes te vinden die door drones met camera zijn gemaakt. Drones met camera kunnen op plekken komen waar je zelf moeilijk of niet kan komen. Hierdoor kun je met een drone met camera foto's/video's maken die je normaal gesproken niet kan maken. Bekijk hier ons complete aanbod drones met camera.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0 is een drone van DJI. DJI staat bekend om de drones van hoge kwaliteit. De DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0 is voorzien van GPS. Je kunt de DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0 met een gerust hart bij TopRC kopen. TopRC is namelijk de drone specialist van Nederland en Belgie en heeft ook op de DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0 de laagste prijs garantie! Met een prachtige winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleverd TopRC een groot deel van de drone liefhebbers. Naast de DJI Inspire 1 drone RTF - V2.0 heeft TopRC ook nog andere drones met camera. Bekijk ook ons volledige assortiment drones.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 8.3 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand