Facebook Pixel

DJI Mavic 2 Pro Drone RTF (Hasselblad camera) - Met Smart Controller

€ 1.999,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De DJI Mavic 2 Pro is inklapbare drone welke ontzettend makkelijk mee te nemen is. De drone draagt deze naam omdat het de opvolger is van de, in 2016 verschenen, Mavic Pro. De DJI Mavic 2 Pro is voorzien van een Hasselblad L1D-20c camera. De afmetingen zijn hetzelfde gebleven maar de techniek is aanzienlijk verbeterd! Ondanks zijn compacte formaat vliegt de DJI Mavic 2 Pro ontzettend stabiel en dat komt mede omdat deze is voorzien van GPS en Glonass. Beide signalen, gecombineerd met andere sensoren, zorgen er voor zorgen dat de drone perfect op de gewenste hoogte blijft hangen. Al direct is dit model voorzien van een 4K camera waarmee prachtige video's en foto's gemaakt kunnen worden. Deze camera wordt gestabiliseerd door een 3-assige gimbal en dat zorgt er voor dat er geen enkele trilling of schock zichtbaar zal zijn op de opgenomen beelden. Wil je grote afstanden overbruggen dan is dat geen probleem want de maximale reikwijdte is 8 km (FCC) en de vliegtijd maar liefst 31 minuten. De Mavic 2 Pro drone wordt geleverd als complete set met zender, accu & lader. Je hebt helemaal niets meer nodig om met de drone te kunnen gaan vliegen.

Hasselblad L1D-20c camera

De DJI Mavic 2 Pro is uitgerust met een door Hasselblad ontworpen camera. De Hasselblad L1D-20c camera bevat een extreem lichtgevoelige 1" CMOS sensor waardoor de Mavic 2 Pro met name in situaties met weinig licht tot zijn recht komt. Denk aan indoor opnamen en opnamen tijdens de schemering. Een andere eigenschap waar filmmakers enthousiast van zullen worden is de kleurdiepte van 10 bits. Kleurschakeringen worden veel natuurgetrouwer vastgelegd en de extra kleurdiepte geeft meer mogelijkheden tijdens het nabewerken van de beelden. Het regelbare diafragma is ideaal voor filmmakers die de controle willen houden over de sluitertijd. De fotoresolutie van deze camera is 20 megapixel.

Super Resolutie foto's

Als je panorama's maakt op 24mm dan maakt de telephoto lens negen verschillende foto's die aan elkaar worden geplakt, wat resulteert in een 48-megapixel resolutie. Hierdoor blijven de details van je panorama's in de hoogste mogelijke kwaliteit.

DJI Smart Controller

De DJI Smart Controller is ontworpen om je vliegervaring te maximaliseren met de Mavic 2 of andere toestellen die uitgerust zijn met OcuSync 2.0. Een ingebouwd scherm van 5,5 inch geeft heldere 1080P (FullHD) beelden weer, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Intuïtieve bedieningselementen en vooraf geïnstalleerde functies zoals SkyTalk en de DJI GO 4-app brengen je sneller, duidelijker en handiger dan ooit tevoren in de lucht. De DJI Smart Controller schakelt automatisch tussen 2,4 GHz en 5,8 GHz, waardoor omgevingsinvloeden de werking van de drone en de beeldkwaliteit niet in de weg staan. Dit zorgt voor betrouwbare transmissie met afstanden tot 8 km (in de meest optimale omstandigeheden).

Tien sensoren voor obstakeldetectie en volgen

De zeer uitgebreide DJI Mavic 2 Pro bevat maar liefst 10 sensoren voor het detecteren van obstakels en het volgen van personen. De obstakeldetectie zorgt er voor dat het vrijwel onmogelijk is om ergens tegenaan te vliegen met de Mavic 2 Pro. Met de Mavic 2 Pro drone hoef je er dus niet bang voor te zijn dat je hem gemakkelijk laat crashen.

Verschillende vliegmodi mogelijk met de DJI Mavic

Vliegen met de DJI Mavic 2 Pro zal nooit gaan vervelen. Deze zeer geavanceerde drone is voorzien van allerhande vliegmodi zoals TapFly, Follow Me, ActiveTrack 2.0, en meer! Vind je de Mavic drone te langzaam dan kun je overschakelen naar sport modus. In deze modus vliegt de DJI Mavic met een snelheid van bijna 72 km/h.  

Tien sensoren voor obstakeldetectie en volgen

De zeer uitgebreide DJI Mavic 2 Pro bevat maar liefst 10 sensoren voor het detecteren van obstakels en het volgen van personen. De obstakeldetectie zorgt er voor dat het vrijwel onmogelijk is om ergens tegenaan te vliegen met de Mavic 2 Pro. Met deze drone hoef je er dus niet bang voor te zijn dat je hem gemakkelijk laat crashen.

De DJI Mavic 2 Pro is uitbreidbaar met een FPV bril

Wil je de wereld vanuit een ander perspectief bekijken dan is het mogelijk een FPV te gebruiken. Door deze bril zie je dan exact wat de drone ziet. Tegenwoordig hoef je hiervoor dus niet meer in een helicopter of luchtballon te stappen. De DJI Goggle is te gebruiken bij deze drone!

Specificaties DJI Mavic 2 Pro

- 4K Camera (4K, 2.7K, FHD)
- Foto formaat: JPG/DNG
- Video formaat: MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264/HEVC/H.265)
- Sensor: 1" CMOS
- Brandpuntsafstand: 28mm
- Diafragma: F/2.8-F11
- Kleurdiepte: 10 bits
- ISO: Video 100-6.400 / Foto 100-12.800
- Fotoresolutie: 20MP
- 3-assige gimbal
- Bereik: maximaal 8km (FCC)
- Opvouwbaar voor transport
- Gewicht: 907 gram
- DJI Smart Controller met 5.5 inch scherm
- 4S 3850mAh lipo accu (max 31 minuten vliegtijd)
- Interne opslag 8GB (uitbreidbaar met een MicroSD kaart)
- Afmetingen opgevouwen: 214x91x84mm
- Afmetingen uitgeklapt: 322x242x84mm

Video van de DJI Mavic 2 Pro

Drone inruilen?

Ben je reeds in het bezit van een drone en overweeg je deze drone aan te schaffen? Het is mogelijk om jouw drone in te ruilen. Kom langs in onze winkel in Uden of neem contact op per email!

Meer informatie
SKU 4416685
Merk DJI
EAN 6958265175619
Camera Ja
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:DJI Mavic 2 Pro Drone RTF (Hasselblad camera) - Met Smart Controller
Waardering