• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld voor 16.30 is morgen in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

DJI Phantom 3 Advanced quadcopter RTF - Super Aanbieding!

PH3-A

Aantal:


DJI Phantom 3 Advanced quadcopter RTF - Super Aanbieding!

DJI Phantom 3 Advanced is een sterk verbeterde versie van de DJI Phantom 2 Vision+ drone. Al direct is de DJI Phantom 3 uitgerust met een 1080P camera, welke opneemt met 60 frames per seconde, zodat je kunt genieten van spectaculaire luchtbeelden. De kwaliteit van deze beelden is meer dan uitstekend, en kunnen zonder problemen uitgezonden worden op grote schermen. De resolutie is zeer hoog en de kleuren zijn levendig. Het opnemen van topkwaliteit beelden wordt nog gemakkelijker gemaakt door de gimbal. Deze stabilisator zorgt ervoor dat trillingen niet waarneembaar zijn. De foto's worden geschoten met 12 megapixel, zodat je ook bij stilstaande beelden geniet van ongekende details.

De DJI Phantom 3 is eenvoudig te bedienen

De Phantom 3 drone is heel eenvoudig te bedienen, zelfs als je nog nooit gevlogen hebt. Het opstijgen en het landen was voor veel mensen een probleem. Tijdens het vliegen zorgt de drone zelf voor de stabiliteit, handig wanneer het waait of wanneer je nog geen ervaring hebt met het vliegen met een drone. 

DJI Applicatie

Met de DJI App, welke eenvoudig te downloaden is via de Appstore of Google Play, maak je eenvoudig foto's en video's. Met deze zeer geavanceerde app kun je bijvoorbeeld automatisch opgenomen beelden bewerken en samenvoegen tot een goedlopende video. Beelden zijn tevens direct te streamen naar Youtube, zodat anderen mee kunnen kijken. Een andere geweldige feature is dat de DJI Phantom 3 de afgelegde route opslaat. Je kunt zodoende later terugkijken welke route je drone heeft afgelegd of wanneer je tijdens de montage plaatsgegevens wilt toevoegen aan je video. 

Live HD Video

Met de DJI Phantom 3 is het mogelijk live mee te kijken, tot een afstand van 2 KM. Alles wat de drone ziet kan doorgestuurd worden naar bijvoorbeeld een smartphone of tablet in 720P HD kwaliteit. Doordat je zelf mee kunt kijken met de camera is het maken van een perfecte shot nog makkelijker! Live HD View van DJI komt tot stand dankzij DJI Lightbridge technologie.

Lange vliegtijden

Met de bijgeleverde accu heb je een vliegtijd van ongeveer 23minuten. Het betreft een intelligente batterij, want er zijn diverse senoren ingebouwd die ervoor zorgen dat je tijdig op de hoogte wordt gebracht van een lage batterijspanning of eventuele problemen met de accu. De accu is eenvoudig en snel op te laden met de bijgeleverde lader.

Vision Positioning Technology

Deze nieuwe drone van DJI is voorzien van visuele en ultrasonische sensoren die voportdurend de grond onder de drone scannen. Door deze sensoren weet de drone exact waar hij is en wanneer opstijgen gewenst is. Dit is een zeer handige functie voor binnen vliegen.

Automatische piloot

Met enkele drukken op de knop kun je vooraf ingestelde acties uitvoeren. Een van deze handige acties is het automatisch opstijgen. Met slechts één druk op de knop stijg je op naar de vooraf ingestelde hoogte. Daar eenmaal aangekomen behoud de DJI Phantom 3 zijn hooge en positie, totdat je zelf weer aangeeft waar de drone heen moet vliegen. Het is tevens mogelijk de drone automatisch terug te laten keren naar huis. Deze functie is alleen beschikbaar als je beschikt over GPS. Met wederom één druk op de knop laat je de drone terugkeren.

Als de accu een lage spanning heeft dan zal de Phantom 3 automatisch terugkeren naar de plaats waar hij van is opgestegen. Hetzelfde gebeurt wanneer de drone de verbinding met de afstandsbediening verliest, om welke reden dan ook.

Specificaties Phantom 3 Advanced Drone

- Gewicht: 1280g
- Diagonale grootte: 689mm
- Maximale opstijgsnelheid: 5m/s
- Maximale daalsnelheid: 3 m/s
- Maximale snelheid: 16 m/s
- Maximale hoogte: 6000 meter boven zeeniveau
- Temperatuurbereik: 0 - 40 graden Celsius

Specificaties Camera

- Sensor: Sony EXMOR 1/2.3" (12.4MP)
- Shuttersnelheid: 8s -1/8000s
- Maximale fotoresolutie: 4000x3000
- Videoresolutie:
-- FHD: 1920x1080p 24/25/30/48/50/60
-- HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60
- Ondersteunde SD kaarttypen: Micro SD (maximale capaciteit: 64GB)
- Ondersteunde formaten: JPEG, DNG, MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)

Afstandsbediening

- Frequentie: 2400 Ghz - 2483 GHz
- Maximale afstand: 2000 meter
- Video Output: USB
- Temperatuurbereik: 0 - 40 graden Celsius
- Batterij: 6000 mAh LiPo 2S

Accu

- Capaciteit: 4480 mAh
- Voltage: 15.2 V
- Batterijtype: LiPo 4S
- Energie: 68 Wh
- Gewicht: 365 gram
- Maximale vliegtijd: ongeveer 23 minuten
- Temperatuurbereik: - 10 tot 40 graden Celsius
- Maximale oplaadkracht: 100 W

Handige link:

- DJI Phantom 3 onderdelen

Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

 1. Nieuwe firmware

  Geplaatst door op 12th Sep 2015

  Met een nieuwe firmware upgrade van begin september 2015 is het vliegen nóg makkelijker geworden. Zo is er Course Lock toegevoegd (drone blijft vaste koers vliegen terwijl je drone/camera kunt draaien), Follow-Me (Drone volgt je controller automatisch) en POI mode waarin de drone volledig automatisch rondjes om een object draait en de camera er op gericht blijft. Daarnaast kun je via waypoints nou een vaste route inprogrammeren.

  Fantastische machine!
DJI Phantom 3 Advanced quadcopter RTF - Super Aanbieding! is een drone van DJI. DJI staat bekend om de drones van hoge kwaliteit. De DJI Phantom 3 Advanced quadcopter RTF - Super Aanbieding! is voorzien van GPS. Je kunt de DJI Phantom 3 Advanced quadcopter RTF - Super Aanbieding! met een gerust hart bij TopRC kopen. TopRC is namelijk de drone specialist van Nederland en Belgie en heeft ook op de DJI Phantom 3 Advanced quadcopter RTF - Super Aanbieding! de laagste prijs garantie! Met een prachtige winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleverd TopRC een groot deel van de drone liefhebbers. Naast de DJI Phantom 3 Advanced quadcopter RTF - Super Aanbieding! heeft TopRC ook nog andere drones met camera. Bekijk ook ons volledige assortiment drones.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 9 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand