• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld = Razendsnel in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

DJI Phantom 4 Advanced drone RTF

PH4A

Aantal:
€1.399,00


DJI Phantom 4 Advanced drone RTF

Toen iedereen aan het wachten was tot de DJI Spark uitkwam, was daar ineens de Phantom 4 Advanced. Deze drone is een verbeterde versie van de Phantom 4. In de drone zijn 5 zichtsensoren geplaatst zodat het vrijwel onmogelijk is om ergens tegenaan te vliegen.

Camera

Het belangrijkste onderdeel van deze drone is natuurlijk de camera. De Advanced 4 is voorzien van een 1 inch, 20 megapixel CMOS-sensor camera. Dat wil zeggen dat deze camera ook beelden in 4K kan opnemen met 60 f/ps.  De beelden worden opgeslagen met een bitrate van 100Mbps. Alle nieuwe toegevoegde sensoren en processors zorgen voor beelden in HDR (High Dynamic Range) waardoor je extra gedetailleerd te werk kan gaan in de nabewerking. 

Afstandsbediening

Deze gloednieuwe drone wordt geleverd met een afstandsbediening welke ook wel ‘remote controller’ wordt genoemd. De Advanced+ heeft een remote waarop een smartphone of tablet gemonteerd kan worden zodat er live meegekeken kan worden. Op  De Europese frequentie 3.5 kilometer waar de Amerikaanse een afstand van 7 kilometer kan bereiken. 

Batterij

Net als zijn grote broer is deze drone ook voorzien van een accu met hoge capaciteit. De 4S accu heeft een capaciteit van 5870mAh en je kan daar maximaal dertig minuten mee vliegen. In de app van DJI kan je het accuniveau en de hoeveelheid accucapaciteit zien. 

Motoren

Deze uitvoering heeft niet alleen krachtigere motoren, maar ze zijn ook gemaakt om efficiënter om te gaan met de accu. Daar bij zijn ze ook hoger geplaatst op de armen om propellers bij hogere snelheden uit beeld te houden. 

Draw

De nieuwe DJI Phantom komt met een nieuwe flight mode die de naam ‘Draw’ draagt. Dit is een nieuwe waypoint navigatie.  Maar waar komt de naam draw vandaan dan? Als je een eenvoudige lijn tekent op je tablet die aan de drone is gekoppeld kan je een route uitstippelen die de Phantom vervolgens gaat maken. 

Return to Home

Door de gps in de drone is hij in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt zonder enige moeite. Door slechts één knop in te drukken komt te drone rechtsstreek terug en zal mogelijke obstakels ontwijken. 

Beginners

DJI Phantom 4 Advanced heeft een modus voor beginnende dronepiloten ingebouwd. Door beperkingen in hoogte en afstand kan jij als beginnend bestuurder vertrouwd raken in het vliegen met een drone. Als je meer vertrouwen in jezelf krijgt kan je de hoogte en afstand vergroten en daarom maakt de Phantom 4 Advanced zichzelf ook geschikt voor beginners.

Gesture

In de ‘Gesture’ modus kan je deze drone ook bedienen doormiddel van gebaren. Zo kan je bijvoorbeeld foto’s maken zonder dat er een afstandsbedieningen in beeld komt.

Gimbal

De Phantom 4 komt met een drie-assige gimbal. De gimbal zal ervoor zorgen dat de camera niet van positie zal veranderen. Al beweegt de drone door wind door de gimbal maak je de meest stabiele luchtopnames. 

Vision Positioning Technology

Als je binnen wilt opnemen, dan is het voor de drone wel zo handig om te weten wanneer hij de grond bijna raakt. De Phantom beschikt daarom over een technologie die werkt op basis van sensoren die de grond onder de drone waarnemen. Als de drone te dicht op de grond zit, zal hij automatisch iets hoger gaan vliegen.

Speficaties DJI Phantom 4 Advanced

- Gewicht: 1368 gram
- Diagonale afmeting: 350 mm
- Opstijgsnelheid: maximaal 6 meter per seconde (in sportsmodus)
- Daalsnelheid: maximaal 4 meter per seconde (in sportsmodus)
- Maximale snelheid: 72 kilometer per uur (in sportsmodus)
- Maximale tilt: 42 graden (in sportsmodus)
- Maximale hoogte: 6000 meter boven zeeniveau
- Maximale windbestendigheid: 10 meter per seconde
- Maximale vliegtijd: 30 minuten
- Locatiebepaling: GPS / GLONASS
- Frequentie afstandsbediening: 2,4 – 2,483 GHz
- Bereik afstandsbediening: maximaal 7 kilometer
- Batterij: 6000 mAh LiPo 2S
- Capaciteit intelligent flight battery: 5870 mAh
- Voltage: 15,2 V
- Type: LiPo 4S
- Gimbalstabilisatie: 3-assig (pitch, roll, yaw)
- Camerasensor: 1” CMOS, 20 megapixel
- Fotogrootte: maximaal 5472 x 3648 pixels
- Fotomodi: Single Shot, Burst Shooting, Auto Exposure Bracketing
- Fotoformaat: JPEG, DNG (RAW), JPEG + DNG
- Videoresolutie: C4K (4096 x 2160) 24/25/30p (maximaal)
- Videoformaat: MP4/MOV (AVC/H.264; HEVC/H.265)
- SD-kaart: Micro SD, maximaal 128 GB
- App voor live view: DJI GO 4, werkt op 2,4 GHz frequentie, resolutie: 720P met 30 frames per sec.
- Besturingssystemen app: iOS 9.0 of hoger, Android 4.4.0 of hogerSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!DJI Phantom 4 Advanced drone RTF is een drone van DJI. DJI staat bekend om de drones van hoge kwaliteit. De DJI Phantom 4 Advanced drone RTF is voorzien van GPS. Je kunt de DJI Phantom 4 Advanced drone RTF met een gerust hart bij TopRC kopen. TopRC is namelijk de drone specialist van Nederland en Belgie en heeft ook op de DJI Phantom 4 Advanced drone RTF de laagste prijs garantie! Met een prachtige winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleverd TopRC een groot deel van de drone liefhebbers. Naast de DJI Phantom 4 Advanced drone RTF heeft TopRC ook nog andere drones met camera. Bekijk ook ons volledige assortiment drones.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 8.3 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand