• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld voor 16.30 is morgen in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accus

PH4

Aantal:
€1.779,00€1.539,00


DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accus

Deze set wordt geleverd inclusief 2 extra accu's. Normaal: € 1779

Onlangs heeft DJI, een van de meer innovatieve dronefabrikanten ter wereld, hun nieuwe paradepaard op de markt gebracht. TopRC, de grootste leverancier van radiografische bestuurbare toestellen in de Benelux, zal het een prominente plaats in zijn assortiment geven. Want dat de DJI Phantom 4 een bijzonder geavanceerde drone is met buitengewone prestaties, daar twijfelt niemand aan.

Specificaties DJI Phantom 4

- Automatisch ontwijken van obstakels.
- Automatisch objecten/mensen volgen (ActiveTrack)
- Drone vliegt automatisch naar gekozen punt (TapFly)
- Phantom 4 vliegt veilig terug naar startlocatie (Smart Return to Home)
- Vliegtijd: Maximaal 28 minuten
- Bereik: Maximaal 5 km
- Snelheid: Maximaal 72KM/h
- Perfect gestabiliseerd beeld met de ingebouwde Gimbal
- Geoptimaliseerd Vision Positioning System, welke tot 10 meter hoogte werkzaam is.

Phantom 4: Een nieuwe definitie van multifunctioneel

Wie kiest voor de Phantom 4, krijgt de beschikking over een multifunctioneel apparaat dat wat prestaties, mogelijkheden en gebruiksgemak zijn concurrenten achter zich laat. Phantom 4 heeft een extra sterke batterij, die zorgt voor een vliegtijd van maar liefst 28 minuten en een topsnelheid van tegen de 72 km per uur. Bekijk zijn vlucht via je bedieningspaneel; het benadert de sensatie van zelf vliegen wel heel realistisch. Verstevigde propellers, die je met het simpele quick lock-systeem gemakkelijk bevestigt, in combinatie met de sterk gestroomlijnde vorm, zorgen voor uitstekende vliegprestaties. De maximale vliegduur van 28 minuten betekent een verbetering van 25 %, in vergelijking met oudere phantom modellen.

Maar het echt innovatieve komt tot uitdrukking in eigenschappen als automatische obstakeldetectie en de speciale vliegopties, die via een app te selecteren zijn. Met sensoren aan zowel boven- als onderkant en een detectiesysteem dat veel weg heeft van sonar, ontwijkt de DJI Phantom 4 elk obstakel, of het nou een boom, een berg of gebouw of een passerende persoon is. Een feature als Tap to Fly maakt vliegen wel heel gemakkelijk. Tik op je scherm die plek aan waar je drone naartoe moet en de DJI Phantom 4 maakt zijn eigen vluchtplan en ontwijkt daarbij alles wat in de weg zou kunnen staan. Active Track maakt het mogelijk om schitterende beelden van sportieve prestaties vast te leggen, of dieren in het wild te volgen. Met je vinger trek je een klein rechthoekje rond de persoon die je wilt volgen en je drone doet de rest. De geavanceerde camera heeft verschillende zoomopties en legt beelden vast in HD-kwaliteit, zelfs als je kiest voor slow motion-opnames met een framerate van 60 of 120 beelden per seconde.

Filmen met de Phantom 4

De geweldige camera van de Phantom 4 in combinatie met Active Track maakt het mogelijk om schitterende beelden van sportieve prestaties vast te leggen of dieren in het wild te volgen. Met jouw vinger trek je een klein rechthoekje rond de persoon die je wilt volgen en jouw drone doet de rest. De geavanceerde camera heeft verschillende zoomopties en legt beelden vast in HD-kwaliteit, zelfs als je kiest voor slow motion-opnames met een framerate van 60 of 120 beelden per seconde.

Wil je een stukje natuur filmen alleen kun je er zelf niet komen? Dankzij de Tap to Fly functie kun je de drone de opdracht geven om naar een bestemming te vliegen zonder dat je er achteraan hoeft te lopen. De drone ontwijkt zelf alle mogelijke obstakels die hij tegenkomt zodat hij veilig naar de gewenste bestemming vliegt. Met een bereik van 5 km kan de Phantom 4 een groot gebied haarscherp vastleggen.  

Dji phantom 4 Meteen topklasse of een instapmodel?

Zoek je een drone met camera en wil je meteen al de meest geavanceerde opties? De DJI Phantom 4 zal zowel de particuliere als professionele gebruiker verrassen met zijn topprestaties. Wie het vliegen met een drone eerst beter onder de knie wil krijgen, kan overwegen om te beginnen met een iets simpeler instapmodel. 

Beelden van de DJI Phantom 4

DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accu's kopen bij TopRC

De DJI Phantom 4 met in totaal 3 accus is een rc drone van het merk DJI. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle RC drones van DJI. TopRC houdt iedere maandag en vrijdag koopavond voor o.a. de rc drones. Daarnaast biedt TopRC deskundig advies voor al jouw vragen. Naast DJI Phantom 4 drone met in totaal 3 accus heeft TopRC nog meer RC drones, bekijk welke rc drones bij jou past.

Voordelen van een drone met camera

Een drone met camera zoals de DJI Phantom 4 kun je mooie beelden maken. Op het internet zijn vele filmpjes te vinden die door drones met camera zijn gemaakt. Drones met camera kunnen op plekken komen waar je zelf moeilijk of niet kan komen. Hierdoor kun je met een drone met camera foto's/video's maken die je normaal gesproken niet kan maken. Bekijk hier ons complete aanbod drones met camera.

Handige link:

- DJI Phantom 4 onderdelen

Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

 1. Uitstekende Drone, aanrader

  Geplaatst door op 14th Jul 2016

  Na verschillende proefvluchten kan ik alleen maar positief zijn over deze Drone. reageert perfect en heel stabiel. Ook de camera is van een uitzonderlijke kwaliteit. Is een hele uitgave, maar het voordeel is dat je heel gek moet doen om deze kapot te krijgen met alle sensoren die aanwezig zijn. Binnenkort deze uitproberen in Zuid Afrika en dan maar hopen dat de opnames zullen lukken. Ook de mensen van TOPRC bedankt voor de goede adviezen en service


 2. DJI Phantom 4 super ding!

  Geplaatst door op 1st Apr 2016

  Net een paar uur in bezit
  de drone vliegt super strak en voelt solide aan.
  alleen nog op beginners-mode gevlogen om alle functies goed te leren, en die zijn er genoeg.
  geweldig deze drone stopt zelf voor een obstakel en geeft dit op je scherm aan ongeveer net als parkeersensoren in de auto, dat is echt een meerwaarde!
  Eerste indruk is super!
DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accus is een drone van DJI. DJI staat bekend om de drones van hoge kwaliteit. De DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accus is voorzien van GPS. Je kunt de DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accus met een gerust hart bij TopRC kopen. TopRC is namelijk de drone specialist van Nederland en Belgie en heeft ook op de DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accus de laagste prijs garantie! Met een prachtige winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleverd TopRC een groot deel van de drone liefhebbers. Naast de DJI Phantom 4 drone RTF - Met in totaal 3 accus heeft TopRC ook nog andere drones met camera. Bekijk ook ons volledige assortiment drones.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 9 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand