Dromida Kodo quadcopter met camera RTF

DIDE0005
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Aantal:
€63,95€48,95


Dromida Kodo quadcopter met camera RTF

De Dromida Kodo quadcopter heeft een camera aan boord waarmee filmpjes en foto's gemaakt kunnen worden. Alles wat u nodig heeft zit in dit pakket zodat u direct plezier kunt beleven met deze prachtige Kodo quadcopter. Het model is geschikt voor beginners en gevorderden want u kunt eenvoudig schakelen tussen twee modussen. In beginnersmode is de Kodo minder wendbaar dan in de gevorderde modus. Loopings kunt u maken door middel van één druk op de knop. De Dromida Kodo is de beste keuze voor jong & oud!

Kenmerken van de Dromida Kodo

- 4-kanaals 2,4Ghz zender
- Mode voor beginners en gevorderde instelbaar
- 1x 3.7v 390mAh LiPo battery
- 4 krachtige motors
- USB lader
- Propeller beschermers inbegrepen
- Reserve propellers inbegrepen
- Ultra stabiele vliegprestaties
- 90mm diagonaal gemeten
- Gewicht 52 gram

Handige link:

- Dromida Kodo onderdelen

Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. stabiel maar reactief

    Geplaatst door op 8th Feb 2015

    Krachtige quadcopter maar wel bijzonder gevoelig.
    afstandsbediening is relatief klein en daarmee ligt deze niet solide in de hand. Zou mooi zijn wanneer er andere 2.4Ghz zender op aangesloten kunnen worden. Prijs/kwaliteit ruim voldoende! Wel geduld hebben en veel oefenen.
Dromida Kodo quadcopter met camera RTF is een drone van Dromida. Dromida staat bekend om de drones van hoge kwaliteit. De Dromida Kodo quadcopter met camera RTF is een mini drone met camera. Je kunt de Dromida Kodo quadcopter met camera RTF met een gerust hart bij TopRC kopen. TopRC is namelijk de drone specialist van Nederland en Belgie en heeft ook op de Dromida Kodo quadcopter met camera RTF de laagste prijs garantie! Met een prachtige winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleverd TopRC een groot deel van de drone liefhebbers. Naast de Dromida Kodo quadcopter met camera RTF heeft TopRC ook nog andere drones met camera. Bekijk ook ons volledige assortiment drones.