Dromida Vista 251 FPV drone met camera RTF

DIDE04
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Kleur:
Aantal:


Dromida Vista 251 FPV drone met camera RTF

De Dromida Vista 251 FPV is een drone met First Person View mogelijkheden. Zodra je een recente smartphone verbind met de camera is het mogelijk de beelden weer te geven op je smartphone. De 720P HD beelden worden daarnaast opgenomen op de inbegrepen MicroSD kaart. De Dromida Vista is voorzien van 4 vliegmodussen zodat de drone aan te passen is aan jouw vlieg vaardigheden. De drie assige gyro en drie accelerometers zorgen mede voor gigantisch stabiele vluchten. De inbegrepen afstandsbediening bevat een auto flip button. Zodra je op deze knop drukt zal de Dromida Vista een flip maken. Verstandig is om eerst de camera af te nemen.. Alles is inbegrepen bij dit model: Drone, afstandsbediening, accu, USB lader, AA batterijen, schroevendraaier, reserve rotorbladen, en een 4GB MicroSD Kaart.

Kenmerken van de Dromida Vista 251 FPV
- Vliegmodussen instelbaar
- 1x Lipo accu
- 4 krachtige motors
- USB lader
- Reserve propellers inbegrepen
- Ultra stabiele vliegprestaties
- 251mm diagonaal gemeten
- Gewicht 136 gramSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart Dromida Vista 251 FPV drone met camera RTF want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.