Augmented Reality Drones

Augmented Reality is de Engelse term voor toegevoegde realiteit. Aan de bestaande realiteit zoals die is vastgelegd met een camera worden beelden toegevoegd. Dit fenomeen is bijvoorbeeld bekend uit het spel Pokémon Go. Gebruik makend van GPS zijn er op bepaalde plaatsen beelden te zien die er in werkelijkheid niet zijn. Worden die beelden toegevoegd aan het beeld wat de camera van een drone vast legt dan krijg je een zogenaamde Augmented Reality Drone. De toegevoegde realiteit geeft deze drones extra mogelijkheden. Deze specialisatie verdient dan ook een aparte categorie in het assortiment drones TopRC. 

Drone met augmented reality

Een drone met augmented reality maakt het mogelijk om een spel te spelen wat zonder de toevoegde realiteit niet mogelijk zou zijn. Denk daarbij aan virtuele poortjes waar je met de drone doorheen kan vliegen. Of objecten die uit de lucht geschoten moeten worden dan het al was. Op het beeld zijn ze te zien, in werkelijkheid is er geen object in het luchtruim behalve de Augmented Reality Drone. Deze spelmogelijkheden geven een duidelijke toegevoegde waarde aan de drone. Het vliegen zal nog leuker en uitdagender worden cificaties van de modellen voor alle details.

Augmented Reality Drones kopen

Drones met toegevoegde realiteit en de toegevoegde waarde van de spelmogelijkheden koop je in de winkel van TopRC in Uden of in de webshop. We zijn immers de grootste drone specialist van Nederland en België. We kunnen alles vertellen over het vliegen met drones en de mogelijkheden van augmented reality. Met de ontwikkelingen van de techniek en de groeiende markt van drones zal het assortiment Augmented Reality Drones alleen maar groeien. Hou deze pagina dus in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen van de drones met augmented reality en voeg iets toe aan je drone beleving.