DJI Mavic

De DJI Mavic Pro Drone RTF is een populaire drone in het nieuwe segment van de zogenaamde Selfie Drones. Er zijn natuurlijk verschillende drones die uitgerust kunnen worden met een camera. Er zijn ook verschillende drones die gebruik maken van GPS. Een Selfie Drone gaat een stap verder, het is eigenlijk een vliegende camera die alles uit GPS haalt wat het positie systeem kan bieden. Met een besturing door, of gekoppeld met, een smartphone maken deze compacte Selfie Drones de beelden direct beschikbaar. En dat omschrijft precies de DJI Mavic Pro Drone RTF, de ultieme Selfie Drone. 

Uitvoeringen van de DJI Mavic

Nog maar net op de markt zijn er al verschillende uitvoeringen van de DJI Mavic in het assortiment opgenomen. Het verschil wordt gemaakt in de accessoires die er bijgeleverd kunnen worden. De DJI Mavic Pro Drone RTF is als een Selfie Drone natuurlijk compact en door de inklapbare armen makkelijk mee te nemen. De DJI Mavic Fly More combo biedt een rugzak waar niet alleen de drone mooi in past maar met bovenal 2 extra accu's, autolader, dubbele batterij lader en reserve propellers. Deze uitbreiding maakt van de DJI Mavic de ideale reispartner voor de mooiste avonturen.

FPV bril bij de DJI Mavic

De fabrikant van de DJI Drones heeft enorm veel ervaring opgedaan met het toepassen van GPS en het monteren van camera's in drones. Zo zijn er drones ontstaan die in staat zijn van het maken van First Person View beelden. Deze optie zit natuurlijk ook op de DJI Mavic Pro Drone. Maar nu komt DJI met wat nieuws, een FPV bril bij de DJI Mavic. TopRC, de grootste specialist in drones, neemt deze DJI Goggle natuurlijk ook in het assortiment op. Hou dus de populaire DJI Mavic in de gaten.