DJI Phantom 3

De DJI Phantom 3 is de allernieuwste drone van het populaire merk DJI. Deze zeer geavanceerde drone bevat alle componenten om een film te maken waarmee succes gegarandeerd is! De DJI Phantom is uitgebracht in 4 varianten. Wil je de mooiste beelden maken in 4K dan neem je de DJI Phantom 3 Professional. Neem je genoegen met iets mindere, maar toch nog steeds, geweldige kwaliteit dan ga je voor de DJI Phantom 3 Advanced. Deze neemt namelijk op in 1080P HD.

DJI Phantom 3 Kopen

Een DJI Phantom 3 koop je natuurlijk bij de drone specialist. Al enkele jaren lang verkopen wij drones aan zowel consumenten als aan de zakelijke markt. Door onze kennis en service onderscheiden wij ons op vele vlakken. Heb je moeite met het maken van een juiste keuze? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Als je een DJI Phantom 3 gaat kopen wil je natuurlijk een goede keuze maken, zodat je jarenlang vooruit kunt met jouw DJI Drone.

DJI Phantom 3 onderdelen

In alle enthousiasme een ongelukje gemaakt met jouw DJI Phantom 3? Gelukkig leveren wij alle onderdelen voor deze drone. Wil je jouw Phantom 3 laten repareren? Raadpleeg dan onze Drone Specialisten! Bekijk direct ons assortiment DJI Phantom 3 onderdelen.