Dromida Ominus

Wil jij een drone kopen? Kijk dan zeker eens naar de Dromida Ominus drones! Deze drones zijn ontzettend sterk gebouwd en mede daardoor geschikt voor de beginnende drone piloot. In het promotiefilmpje van Dromida zie je dat een volle kruiwagen over de drone rijd, en vervolgens stijgt de drone probleemloos op. Wij, als drone specialisten, kunnen beamen dat deze modellen ontzettend sterk zijn!

Dromida Ominus & Ominus FPV

Als je geen waarde hecht aan een camera dan is de normale Dromida Ominus voldoende voor jou. Op de Dromida FPV drone is een camera gemonteerd waarmee een recente smartphone verbinding kan maken. Als je jouw smartphone met deze drone verbind dan zie je live de beelden die jouw Dromida Ominus FPV drone waarneemt. Er wordt een speciale houder meegeleverd om jouw smartphone op de afstandsbediening te kunnen bevestigigen.

Dromida Ominus onderdelen?

Ondanks dat de drones van Dromida ontzettend sterk zijn gebouwd kan het altijd voorkomen dat een bepaald onderdeel stuk gaat. De drones zijn immers bestemd om te vliegen, en niet om te crashen. Gelukkig zijn alle Dromida Ominus onderdelen los te verkrijgen. Geef € 50 of meer uit in onze webwinkel en je betaald geen verzendkosten!

⇓ Kies jouw favoriete Dromida Ominus drone ⇓