Facebook Pixel

DJI Inspire 1

DJI Inspire 1

Binnen het aanbod DJI Drones behoort de DJI Inspire 1 tot het topsegment. Het, in de wereld van drones, populairste merk biedt hiermee professionele apparatuur met ongekende mogelijkheden. Afhankelijk van de eisen die gesteld worden zijn er verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden. Kijk maar eens naar de productspecificaties van de DJI Inspire 1. De basis is al van ongekende kwaliteit en in de pro-uitvoering gaat dat nog een stap verder. Daarbij zijn er in de categorie camera's mogelijkheden om de deze drones een upgrade te geven.


Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. DJI Osmo Pocket
     
    € 359,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welke DJI Inspire 1 kiezen?

De keuze voor de uitvoering van de DJI Inspire 1 zal ingegeven worden door het beschikbare budget en de eisen die gesteld worden aan de gemaakte opnamen. Het verschil tussen de drones zit hem namelijk voornamelijk in de camera en de opties die deze met zich mee brengt. De DJI Inspire 1 Pro quadcopter RTF is namelijk uitgevoerd met een Zenmuse X5 camera. Op de mogelijkheden die dit met zich mee brengt wordt uitgebreid ingegaan in de productspecificatie. Daarbij wordt ook duidelijk dat het gaat om complete pakketten waarbij geen toebehoren meer nodig zijn om direct te kunnen vliegen.

Een DJI Inspire 1 kopen

Wanneer er een keuze is gemaakt tussen de verschillende uitvoeringen van de DJI Inspire 1 en eventueel gekozen is voor uitbreidingsmogelijkheden, is het moment gekomen om de drone te kopen. Dit kan natuurlijk via onze webshop, waarbij een snelle levering gegarandeerd is, maar ook in onze winkel in Uden. U bent van harte welkom in onze showroom waar ons professionele verkoopteam klaar staat om alle details over deze topproducten toe te lichten. Zij kunnen ook een prima vergelijk bieden tussen andere merken drones die in dezelfde zelfde prijsklasse en categorie vallen.