Parrot Drones

De drones van het populaire merk Parrot zijn verkrijgbaar in uiteenlopende modellen. In onze webshop is er zelfs een aparte categorie vrijgemaakt voor de Parrot AR Drone, een toestel dat te besturen is via de smartphone. Ook andere modellen zijn direct te linken aan een Iphone, Ipad, Ipod touch, of Android toestel. Maar er kan ook gekozen worden voor besturing via een zogenaamde skycontroller voor een hogere mate van beheersing van het toestel. Ook valt op dat de Parrot Drones verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Kortom keuze genoeg bij dit kwaliteitsmerk.

Parrot AR Drone

Uitgerust met twee camera's wordt de Parrot AR Drone gezien als het ultieme accessoire voor je smartphone. Binnen het merk Parrot heeft dit model dan ook een eigen pagina verdiend. Naast de Parrot AR.Drone 2.0 quadricopter zien we uitvoeringen met extra accu's, de zogenaamde Power Editie. Ook is daar de spectaculair gekleurde Sand Versie. Dit model is ook verkrijgbaar met Parrot GPS Flight Recorder die de stabiliteit vergroot en een coming home functie biedt.

Parrot Bebop 2 Drone

De Bebop 2 is, zoals de naam al doet vermoeden de opvolger van de eerste versie. Een belangrijke verbetering is daarbij de toegenomen vliegtijd. Zoals ook in de productspecificatie vermeld wordt is deze ruim verdubbeld. In deze specificatie zijn ook alle andere kenmerken van deze drone op een rijtje gezet. Bekijk eens wat de voordelen zijn van de skycontroller en maak een keuze uit de verschillende kleuren. Een Parrot Drone bestellen doe je natuurlijk in onze webshop. Voor twaalf uur 's middags besteld betekent namelijk dat het pakket dezelfde dag al in huis is. Of kom naar onze winkel en showroom in Uden.