Parrot AR Drone

De Parrot AR Drone heeft aan populariteit gewonnen na de opkomst van tablets en smartphones. Doordat de Parrot AR Drone wordt bestuurd door middel van één van deze toestellen is het mogelijk de beelden die door de AR Drone worden gemaakt rechtstreeks te bekijken op bijvoorbeeld uw telefoon. Deze quadcopter vliegt enorm stabiel en is van diverse technische snufjes voorzien. Zo kunt u opstijgen door middel van één druk op de knop. Vele parameters zijn in te stellen en zodoende kan de Parrot AR Drone naar eigen hand worden gezet. Dit uitermate stabiele apparaat is te vliegen door jong en oud. Naast complete modellen leveren wij u ook alle Parrot AR Drone onderdelen.

Parrot AR Drone 2.0

De Parrot AR Drone 2.0 is de opvolger van de inmiddels bekende Parrot AR Drone. De 2.0 variant is voorzien van maarliefst 2 camera's (waarvan één 720P) waarmee prachtige opnames gemaakt kunnen worden. Deze opnames zijn eenvoudig op de computer te zetten, of zelfs rechtstreeks op Youtube! 

Parrot AR Drone onderdelen

Ondanks dat de Parrot AR Drone zeer stevig is ontworpen kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er een onderdeel stuk gaat. Alle onderdelen van de Parrot AR Drone zijn los te vervangen en bij ons te verkrijgen. Naast reserve onderdelen kunt u bij ons ook terrecht voor bijvoorbeeld een extra accu. Bekijk alle Parrot AR Drone onderdelen.

⇓ Kies jouw Parrot AR Drone ⇓

Parrot AR drone kopen

Sinds de opkomst van smartphones en tablets is de Parrot AR drone steeds populairder geworden. De beelden die door deze drone worden gemaakt kunnen rechtstreeks bekeken worden vanaf je smartphone of tablet. Wil je graag een Parrot AR drone kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de drone compatible is met jouw smartphone of tablet. Ook moet je bedenken of je de voorkeur geeft aan een drone met of zonder GPS. Wil je zo lang mogelijk kunnen vliegen, dan is het aan te raden om te kijken naar een exemplaar met een extra accu.

Verschillende Parrot AR drones

De Parrot AR Drone 2.0 is de opvolger van de Parrot AR Drone, en is voorzien van maar liefst 2 camera's (waarvan één 720P) waarmee prachtige opnames gemaakt kunnen worden. Verder heb je ook nog de keuze uit de Parrot AR Drone 2.0 Power Editie (met 2 accu’s en 4 propellers), de Parrot AR Drone 2.0 Sand versie en de Sand versie – GPS combo. 

Drone specialist

TopRC is dé drone specialist van Nederland en daarom de ideale dealer voor iedereen die een Parrot AR drone wil kopen. Onze Parrot AR drones zijn zowel online als in onze winkel in Uden te koop. Naast complete modellen levert TopRC ook alle Parrot AR Drone onderdelen.