Facebook Pixel

DJI Phantom

DJI Phantom

DJI Phantom quadcopters zijn enorm populair omdat deze makkelijk in gebruik te nemen zijn. Echt iedereen kan vliegen met een DJI Phantom! Alle DJI Phantom quadcopters zijn voorzien van GPS zodat het model enorm stabiel vliegt, ook als je geen enkele stick bedient! Deze quadcopter wordt vaak voorzien van een camera zodat er prachtige opnames vanuit de lucht gemaakt kunnen worden. Alle laatste technische snufjes zijn geintegreerd in een DJI Phantom. Ben je het model uit het oog verloren dan kan, door middel van de coming home functie, de Phantom worden teruggeroepen. Deze vliegt dan naar de plaats waarvandaan je bent opgestegen!DJI Phantom kopen

Een DJI Phantom koop je met een gerust hart bij de grootste modelsport winkel van de BeNeLux. Wij helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Koop een DJI Phantom drone online of in onze winkel te Uden en krijg de service die je mag verwachten!

DJI Phantom onderdelen

Een foutje zit in een klein hoekje! Alle DJI Phantom onderdelen zijn los bij ons te verkrijgen. Of het nu gaat om een setje propellers of een complete romp! Naast reserve onderdelen kun je bij ons ook terrecht voor diverse accessoires om jouw DJI Phantom te upgraden. DJI Phantom onderdelen zijn voordelig en worden snel geleverd.
Bekijk alle DJI Phantom onderdelen

DJI Phantom drone kopen

DJI Phantom drones zijn enorm populair, en dat komt mede doordat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Alle DJI Phantom quadcopters zijn voorzien van GPS en vliegen bijzonder stabiel; werkelijk iedereen kan met een DJI Phantom drone overweg! Er zijn verschillende uitvoeringen van de DJI Phantom verkrijgbaar. Wil je een DJI Phantom drone kopen, dan zijn er een aantal zaken die je in je overweging mee moet nemen. Hierbij kun je denken aan de batterijduur (die bepaalt hoe lang je ermee kunt vliegen) en de resolutie van de camera (die bepaalt de kwaliteit van de beelden). Kijk ook naar de bijgeleverde extra’s; een extra set rotorbladen is bijvoorbeeld geen overbodige luxe!

Verschillende DJI Phantom drones

Heb je een beperkt budget, dan is de DJI Phantom 3 Standard een uitstekende keuze. Deze Ready to Fly drone is voorzien van GPS en een 4480mAh accu, waarmee vliegtijden van 25 minuten haalbaar zijn. Heb je wat meer te besteden en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je beelden, dan is de DJI Phantom 3 Advanced quadcopter een aanrader. Deze drone is voorzien van een 1080P camera die video’s opneemt met 60 frames per seconde en foto’s schiet met 12 megapixels. 

Drone specialist

Als drone specialist van Nederland helpt TopRC je graag bij het uitkiezen van een DJI Phantom drone. Je kunt DJI Phantom drones online bestellen in onze webshop, maar je bent ook van harte welkom bij onze drone winkel in Uden, waar je ons complete DJI assortiment op je gemak kunt bekijken. Uiteraard kun je hier ook terecht voor de aanschaf van losse DJI Phantom onderdelen!