Facebook Pixel

Simtoo Drones

Simtoo Drones

Na het ontwikkelen van verschillende besturingssystemen heeft het van oorsprong Chinese merk Simtoo nu ook een eigen drone op de markt gebracht. Bij de introductie was dit de eerste opvouwbare drone met GPS en Glonass. GPS is de bekende term voor het Amerikaanse global position system en Glonass is de Russische variant hier op. Deze combinatie resulteert in meer stabiliteit tijdens de vlucht. Een opgevouwen Simtoo Drone is een stuk compacter dan elke andere drone en op die manier handig om mee te nemen. 


Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Simtoo Dragonfly drone RTF
     
    € 349,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Simtoo Dragonfly drone RTF

Bekijk de Simtoo Dragonfly drone RTF en ontdek behalve de opvouwbaarheid en het geavanceerde besturingssysteem alle andere kenmerken van deze professionele drone. Bijvoorbeeld dat de drone de bijgeleverde smartwatch kan volgen. En het gemak waarmee het accupakket gewisseld kan worden zodat, met een extra accu, de vliegtijd verdubbeld kan worden. Het zijn zo een paar voorbeelden van de positieve kenmerken van dit model. Een Simtoo Dragonfly drone RTF is dus zeker het ontdekken waard. En een betere plek om dat te doen dan in onze shop is er eigenlijk niet. Maak eens een vergelijk en zie hoe Simtoo drone boven de rest uit steekt.

Simtoo Drones kopen

De drones van Simtoo zijn on-line en in onze winkel aan te schaffen. Bij een bestelling via de webshop zal de bezorging gratis zijn. Voor twaalf uur 's middags besteld betekent bovendien dat het pakket nog dezelfde dag in huis is. En zie je het product ergens anders goedkoper? Dan betaalt TopRC het verschil terug! We hebben niet voor niets vier sterren van Trustpilot gekregen. Dus ook voor Simtoo Drones ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je in de gelegenheid, kom dan langs in onze winkel en showroom en Uden.