Syma Drones

De Syma drones zijn in verschillende modellen leverbaar. Zo is er de Syma X5SC quadcopter RTF en z'n grotere broertje, de Syma X8C quadcopter RTF. De afmetingen verschillen en ook het bereik wordt verdubbeld bij het grotere model. Daarbij is de Syma X8G ook leverbaar met een 8 megapixel HD camera. Met dit model kunnen dus de mooiste foto's en video's gemaakt worden. Maar ook de HD 720P Camera van de Syma X5SC is al in staat om hele mooie foto's en video's op het bijgeleverde SD kaartje vast te leggen. Haal het kaartje er uit en verbaas je over het spectaculaire resultaat.

Een Syma Drone kiezen

De keuze voor een model Syma Drone is een afweging tussen de wensen van de gebruiker en de mogelijkheden van het model. Zet de verschillende types eens naast elkaar. Het is maar net wat voor jou belangrijk is. Wil je een compact model dat toch al hele goede prestaties biedt? Of wil je een maatje groter en een groter bereik? Worden er hoge eisen aan de genomen foto's en video's gesteld? Ga dan voor de Syma X8G quadcopter RTF - met 8 megapixel HD camera. Vergelijk de Syma Drones ook eens met andere merken drones.

Een Syma Drone kopen

Wanneer er een keuze is gemaakt voor een model Syma quadcopter dan is de juiste weg om die te kopen via TopRC. De grootste modelsport winkel van Nederland en Belgie en quadcopter specialist. Kom naar onze winkel in Uden en laat je adviseren door ons verkoopteam of stel je vragen via de website of per telefoon. Bestellen in onze webshop heeft als voordeel de snelle bezorging, mogelijkheden voor extra korting en voor Syma drones, gratis bezorging. Onderdelen zijn te bestellen via de onderdelenpagina's in de webshop. Een link staat bij de verschillende modellen.