Traxxas Drones

Traxxas Drones

De Traxxas Drones staan bekend als sportieve drones. Dit betekent dat de geoefende vlieger spectaculaire stunts uit kan halen. Maar ook de beginnende vlieger kan met deze drones overweg door te kiezen voor de beginners instelling. Deze instelling maakt de drones tevens geschikt om een camera te monteren voor foto's en video's. Een andere instelling geeft de drones de sportieve prestaties waar ze om bekend staan. En een derde instelling, die onder de term "Expert mode" te boek staat, geeft de Traxxas Drones eigenschappen waar de meest geoefende gebruiker nog een uitdaging in kan vinden. Dus voor elk wat wils.

Welke Traxxas Drone kiezen?

Je kunt een Traxxas Drone kiezen voor de sportieve prestaties. Het sportieve vliegen met deze drones is immers een klasse apart. Met de drie verschillende modussen kan de beginner er al mee overweg en naar mate de ervaring stijgt kan voor een andere instelling worden gekozen. Maar de Traxxas Drone kan ook aangepast worden voor het dragen van een camera. De Traxxas Aton Plus Drone RTF is daarbij in het voordeel omdat deze al uitgevoerd is met een gimbal die zorgt voor een perfecte stabiliteit. Het is dus maar net wat je van plan bent om te gaan doen met je Traxxas Drone.

Waarom kiezen voor een Traxxas Drone?

Traxxas is een bekend merk in de RC-wereld. Denk maar eens aan de Traxxas RC auto’s uit de categorie RC auto. Voordat de drones zo populair werden heeft dit merk al heel veel ervaring opgedaan met op afstand bestuurbare modellen. Deze ervaring betaalt zich terug in de kwaliteit van de Traxxas Drones. Accu's motoren, en besturing zijn perfect op elkaar ingesteld. Voor onderdelen kun je terecht op Traxxas Aton onderdelen. En kijk vooral eens naar de video's die onder bij de specificatie van de modellen staan.