Traxxas Aton

De Traxxas Aton Drones blinken uit in sportiviteit. Ze zijn gemaakt om spectaculaire vluchten mee te maken en alles uit het model en de capaciteiten van de vlieger te halen. Ze vormen dus echt een uitdaging, ook voor de gevorderde luchtacrobaat. Maar ook een minder ervaren bestuurder kan met de Traxxas Aton Drones overweg. Door de verschillende modussen, of in correct Nederlands modi, kan voor verschillende vliegeigenschappen gekozen worden. Waarbij de minst agressieve geschikt is voor de minder gevorderden en daarmee ook met meest geschikt om te gebruiken bij het maken van foto's en video.

Vliegen met Traxxas Aton Drones

De mogelijkheden van het vliegen met deze drones worden getoond bij de specificaties van de Traxxas Aton RTF drone in een spectaculaire video. In de film mode, die dus ook heel geschikt is voor degene met minder vlieguren, gedraagt de Traxxas Aton Drone zich stabiel en betrouwbaar. Flips en rolls zijn in de expert mode een fluitje van een cent, al zal de piloot wel zijn ervaring ten gelde moeten maken. De vliegmogelijkheden met deze drones zijn dus bijna onbeperkt, een echte aanrader.

Traxxas Aton Drone kopen

Traxxas is geen onbekende speler in de Radio Controlled wereld. Kijk maar eens naar de Traxxas RC auto's uit onze categorie RC auto's. Volop ervaring met besturingstechniek maakt deze producent tot een prima leverancier van sportieve drones als de Traxxas Aton Drones. Maak daarbij een keuze tussen de verschillende modellen, de basis is gelijk maar de mogelijkheden verschillen door toepassing van een al dan niet voorgemonteerde gimbal. Kopen doe je een Traxxas Aton Drones natuurlijk in onze ruime shop met 1000 m2 aan showroom, of via onze webwinkel. En de laagste prijsgarantie kunnen we geven omdat we de grootste RC specialist zijn.