Facebook Pixel

Walkera Drones

Walkera Drones

De Walkera Drones zijn er in verschillende soorten en maten. Hoewel de verschillende drones van dit merk nog steeds te boek staan als quadcopters zien we behalve vier rotors zelfs uitvoeringen met zes propellers. Dat het aantal hefschroeven en dus ook motoren niet datgene is wat de prijs bepaalt zie je aan uiteenlopende prijsklassen. In onze shop vind je heel betaalbare Walkera Drones en ook modellen uit de topklasse, met een prijskaartje in verhouding met de mogelijkheden en prestaties van de modellen. Zo biedt Walkera voor elke vlieger een drone waar deze mee uit de voeten kan.Walkera Drones voor beginners

In ons assortiment vind je verschillende drones, of quadcopters, met vier of zes propellers, in de meest betaalbare prijsklasse. Zo is er de Walkera QR Y100 electro hexacopter RTF (Met Wifi Module). Dit is eigenlijk een hexacopter want het model heeft zes wentelwieken. Het is bestuurbaar via een moderne smartphone, Android of Iphone, via virtuele knuppels of door het toestel te bewegen. Maar het kan ook via de bijgeleverde zender. Foto's en video's worden ook via het wifi signaal door de gemonteerde camera doorgegeven aan de telefoon en zijn dus direct beschikbaar.

Walkera Drones voor gevorderden

Walkera biedt verschillende quadcopters en hexacopters voor de gebruiker die hogere eisen stelt en die zichzelf een geoefende gebruiker mag noemen. Uitgevoerd met de laatste technische mogelijkheden geven deze drones een perfect resultaat wat betreft film en video terwijl de besturing naar een hoger plan is gebracht. Bij TopRC.nl ben je voor dit soort drones aan het juiste adres. TopRC.nl is niet voor niets de Quadcopter specialist. Net zoals je ook voor alle andere radiografisch bestuurbare modellen bij ons terecht kunt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de RC auto’s of de andere modellen in ons winkel en showroom.