Xiro Drones

Sta jij op het punt een Xiro Drone aan te schaffen? Wat ons betreft is dit een goede keuze. Een Xiro Drone is modulair opgebouwd en daardoor zijn eventuele problemen, als deze er zijn, makkelijk te achterhalen. Omdat een Xiro drone compact van formaat is kun je de drone makkelijk transporteren. Je kunt de drone dan bijvoorbeeld meenemen op vakantie zonder dat deze teveel ruimte in beslag neemt. Dit wordt nog makkelijker met het topmodel de Xiro Drone Xplorer Vision. Deze is namelijk ook leverbaar met een speciale rugzak. Bovendien is er dan een tweede accu beschikbaar.

Xiro Drone met 48 uurs service plan

Heb jij problemen met jouw Xiro Drone dan belooft de distributeur van Xiro dat jouw drone in slechts 48 uur gerepareerd is. Geen enkele drone fabrikant heeft deze zelfde service! Heb je dus een belangrijke klus dan kun je er vanuit gaan dat je jouw Xiro Drone ontzettend snel terug hebt. Zo zijn de Xiro drones niet alleen interessant voor de hobbyist maar kan de professionele drone vlieger ook altijd van de drone op aan. De beelden die deze drones opleveren zijn immers heel goed te gebruiken door zakelijke gebruikers voor promotiefilms en luchtfoto's. 

Xiro drones kopen

Alle Xiro drones worden geheel kosteloos verzonden. Staat het product als "Ja Direct Leverbaar" gemarkeerd dan hebben wij deze ook op voorraad in onze winkel te Uden. Bestel online of kom langs in onze winkel zodat je geadviseerd wordt door een van onze drone specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over het vliegen met drones en de Xiro Drones in het bijzonder. Alle mogelijkheden en opties van de verschillende Xiro Drones zullen duidelijk worden. TopRC is niet voor niets de grootste drone specialist van Nederland en België met magazijnen door heel Europa.