Yellow RC Drone

Het merk Yellow RC heeft naast de Yellow RC auto’s het assortiment uitgebreid met drones. Na jaren ervaring te hebben opgedaan met radiografische bestuurbare auto's kiezen ze nu ook het luchtruim. En dat doen ze net zo spectaculair als met hun auto's. Dat betekend betaalbare modellen waarmee je direct aan de slag kunt. Bij de Yellow drones houdt dat niet alleen in dat je gelijk de lucht in kan gaan maar ook dat je daar beelden van kunt vast leggen. Daar zorgt de ingebouwde 2.0 megapixel HD-camera wel voor. En via de bijgeleverde micro sd kaart van 1GB breng je dat makkelijk over naar je pc.

Yellow RC Drones voor iedereen

TopRC heeft een ruim assortiment drones en in de categorie drones met camera zijn de Yellow RC Drones modellen die er uit springen door betaalbaarheid. De scherp geprijsde drones zijn daarmee uitermate geschikt voor beginners in deze radiografisch bestuurbare sport. Door de verschillende standen waarin de besturing afgesteld kan worden zijn de Yellow Drones bruikbaar voor beginners en het maken van opnames. Maar er is ook een stand waarbij spectaculaire stunts uitgevoerd kunnen worden zodat ook de gevorderde piloot het uiterste kan halen uit de Yellow Drones.

Yellow RC Drones kopen

De eenvoudig te vliegen en sterk gebouwde modellen van Yellow RC Drones zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Als grootste drone specialist zorgen we voor een korte levertijd met bovendien geen verzendkosten. Bedenk daarbij onze laagste prijsgarantie en je hebt het juiste adres voor je Yellow Drones. Je kunt natuurlijk ook naar de winkel van TopRC komen in Uden zodat we je alle ins en outs kunnen vertellen van het vliegen met drones en de voordelen van de Yellow Drones in het bijzonder. Onze specialisten staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen.