Dynam Hawk Sky V2 brushless 4ch electro vliegtuig RTF

DYN8925V2-RTF
Op voorraad:
JA - In magazijn Engeland
(Levertijd ongeveer 3-7 dagen)

Aantal:


Dynam Hawk Sky V2 brushless 4ch electro vliegtuig RTF

Als je wilt beginnen met modelviegen dan is de Dynam Hawk Sky V2 een aanrader. Door zijn enorme spanwijdte van maarliefst 137cm is dit het ideale vliegtuig voor beginners. De Dynam Hawk Sky is uitgevoerd met een brushless motor & regelaar zodat uiteindelijk ook stunten geen enkel probleem is. Wordt compleet geleverd inclusief 2,4 ghz zender set zodat je een reikwijdte van meer dan 400 meter hebt.

Specificaties van de Dynam Hawk Sky V2

- Spandwijdte: 1370mm
- Lengte: 950mm
- Vlieggewicht: 600gram
- Motor: BM2810mm KV1900
- ESC: Brushless Electronic Speed Controller
- Servo: 9g micro servos (4 stuks)
- Lipo accu: 11.1v 2200mah 25c
- Lipo lader: 2/3S lipo lader

Dynam Hawk Sky V2 brushless 4ch electro vliegtuig RTF kopen bij TopRC

TopRC heeft verschillende bestuurbare vliegtuigen van Dynam zoals de Dynam Hawk Sky V2 brushless 4ch electro vliegtuig RTF. TopRC heeft een groot assortiment Dynam bestuurbare vliegtuigen, zo zit je altijd goed bij TopRC. TopRC houdt iedere maandag en vrijdag koopavond voor o.a. de bestuurbare vliegtuigen. Verder biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Op zoek naar een andere bestuurbaar vliegtuig dan DYN8925V2-RTF van Dynam? Bekijk alle bestuurbare vliegtuigen van TopRC.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. Makkelijk bestuurbaar

    Geplaatst door op 3rd Jun 2012

    Erg leuk beginners vliegtuig. Zelfs een landing in de sloot heeft hij overleeft. Maar een paar crashes op de punt maakt het geheel toch wel wat slapjes. Groot voordeel is dat de motor bovenop zit.