E-Flite Apprentice STS 1.5m Smart Trainer met SAFE RTF

€ 379,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

Leer het besturen van radiografisch bestuurbare (RC) vliegtuigen met de Apprentice STS van E-Flite! Dit is namelijk het slimste en beste trainingstoestel dat er bestaat. Het vliegtuigje heeft Spektrum Smart componenten, SAFE technologie en de optie om uit te breiden met SAFE Plus en een sensor die assisteert bij het landen (‘Landing Assist Sensor’). Dit maakt leren vliegen gemakkelijker dan ooit.

De beste manier om te leren vliegen met RC modelvliegtuigen

Wil je leren vliegen met een radiografisch bestuurd modelvliegtuig? Dan is de E-flite Apprentice STS 1,5 m het beste wat je je kunt wensen. Het is gebaseerd op één van de allerbeste platforms die hier ooit voor ontworpen zijn, de legendarische Apprentice S 15e. De Apprentice STS is een moderne variant van dit favoriete trainingsplatform. Het heeft dezelfde fantastische kenmerken, zoals grote afmetingen, een stabiel ontwerp en exclusieve SAFE technologie. Daarnaast heeft dit nieuwe model diverse slimme componenten die het nog makkelijker en leuker maken om te leren vliegen. Het betreft bijvoorbeeld een Smart ESC en de optie om SAFE Plus technologie met GPS toe te voegen. Of wat dacht je van een optionele sensor die het stuiteren bij landingen minimaliseert?

Slim trainingsvliegtuig

De Apprentice STS is lekker groot, zeer stabiel en heeft een spanwijdte van 1,5 meter. Hierdoor is het modelvliegtuig beter zichtbaar en kan het meer wind aan. Dit is ontzettend handig als je wilt leren vliegen. De ‘Sensor Assisted Flight Envelope’ (SAFE) technologie biedt vliegmodi voor beginnelingen, gevorderden en ervaren piloten. Hiermee leer je succesvol vliegen, zeker met de hulp van een instructeur. Het mooie is dat je kunt upgraden naar SAFE Plus technologie. Dit biedt tal van praktische opties, zoals automatisch landen (AutoLand) en een virtuele begrenzing van het gebied waarbinnen het toestel kan vliegen (Virtual Fence).

Helemaal klaar om te vliegen

Dit modelvliegtuig is gereed om te vliegen (Ready-To-Fly, RTF). Alles is geïnstalleerd en alles wat je nodig hebt zit in de verpakking. Dat is echt helemaal perfect als je voor het eerst gaat vliegen met een radiografisch bestuurbaar vliegtuig. Het toestel is eenvoudig in elkaar te zetten, zonder lijm of speciaal gereedschap. Ook nadat je hebt leren vliegen, zul je veel plezier aan de E-Flite Apprentice STS beleven. Met dit vliegtuig kun je namelijk allerlei gave aerobatische manoeuvres uitvoeren, inclusief loops en ondersteboven vliegen. Tot slot is het mogelijk optionele drijvers aan het toestel te bevestigen. Hiermee kun je opstijgen vanaf en landen op het water.

Belangrijkste kenmerken

- Gebaseerd op de Apprentice S 15e
- Ideaal voor beginnende piloten
- De juiste keuze voor nieuwe piloten die leren vliegen met een instructeur
- Exclusieve SAFE technologie
- Alles wat je nodig hebt in één doos
- Krachtige en efficiënte borstelloze motor
- Smart 30A Borstelloze ESC
- Servo's reeds geinstalleerd
- Spektrum DXe DSMX 2.4 GHz zender
- Spektrum 3200mAh 3S 11.1V Smart LiPo accu
- Spektrum S120 USB-C Smart lader
- Breed landingsgestel met bestuurbaar neuswiel
- Snel en eenvoudig te assembleren
- Duurzame EPO constructie, sterk en lichtgewicht
- Optionele drijvers (EFLA550) voor vliegen vanaf het water
- Mogelijkheid om het vliegen te oefenen in de RealFlight simulator

Specificaties

- Spanwijdte: 1500mm
- Lengte: 1080mm
- Gewicht: 1390 gram

Benodigdheden

- Niets, alles is inbegrepen!

Video van de E-Flite Apprentice STS 1.5M

Meer informatie
SKUEFL3700
MerkE-Flite
EAN605482421086
NiveauBeginner
TypeReady To Fly
Geschikt voorBuiten
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:E-Flite Apprentice STS 1.5m Smart Trainer met SAFE RTF
Waardering