E-Flite Blade 180 QX HD electro quadcopter RTF - Met HD Camera!

BLH7400A
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Aantal:


E-Flite Blade 180 QX HD electro quadcopter RTF - Met HD Camera!

E-Flite Blade 180 QX HD quadcopter voorzien van een HD camera! Dit handzame model kan overal mee naar toe worden genomen en u bent verzekerd van plezier. De aanwezige HD camera neemt uw beelden op die u daarna kunt terugkijken. Op elk moment, tijdens de vlucht, kan doormiddel van een schakelaar op de zender een foto of video fragment worden gemaakt. Als u nog nooit gevlogen heeft met een quadcopter dan is de E-Flite Blade 180 QX HD toch nog steeds aan te raden. Dit model is namelijk voorzien van speciale SAFE veiligheidstechnieken. De Blade 180 QX HD wordt gestabiliseerd door geavanceerde besturingssoftware. Wanneer u denkt dat het fout gaat dan laat u simpelweg de knuppel van de zender. Het model springt dan automatisch in hover modus! Heeft u het model onder de knie dan kan er eenvoudig overgeschakeld worden naar agility modus voor extra wendbaarheid! De E-Flite Blade 180 QX HD wordt compleet geleverd met SD kaart, zender, accu en lader!

Specificaties
- Hoofdrotor diameter: 355mm
- Lengte: 292mm
- Breedte: 292mm
- Hoogte: 76mm

Kenmerken van de E-Flite Blade 180 QX HD
- SAFE veiligheidstechnieken
- Inclusief 3.7V 1S 500mAh 25C LiPo batterij
- Inclusief compacte USB Lipo batterij oplader
- Inclusief MLP6DSM DSMX zender en batterijen

E-Flite Blade 180 QX HD electro quadcopter RTF - Met HD Camera! kopen bij TopRC

De E-Flite Blade 180 QX HD electro quadcopter RTF - Met HD Camera! is een quadcopter van het merk E-Flite. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle quadcopters van E-Flite. TopRC heeft een showroom van 1.000m2 met o.a. quadcopters. Daarnaast heeft TopRC een snelle levering; vóór 12:00 besteld is vanavond in huis! Naast de E-Flite BLH7400A heeft TopRC nog meer quadcopters, bekijk al onze drones.

Voordelen van een drone met camera

Met een drone met camera zoals de E-Flite Blade 180 QX HD electro quadcopter RTF - Met HD Camera! kun je mooie beelden maken. Op het internet zijn vele filmpjes te vinden die door drones met camera zijn gemaakt. Drones met camera kunnen op plekken komen waar je zelf moeilijk of niet kan komen. Hierdoor kun je met een drone met camera foto's/video's maken die je normaal gesproken niet kan maken. Bekijk hier ons complete aanbod drones met camera.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

 1. Geweldige quadcopter

  Geplaatst door op 8th Mar 2014

  Zo uit de doos na het laden van de accu meteen vliegklaar met een vrij korte tijd nodig om te leren vliegen. Vliegt heel stabiel en correcties zijn vlot uit te voeren. Op de eerste dag al bijna 3 uur gevlogen zonder problemen (extra accu bijgekocht). De machine kan een akelig grote hoogte en afstand bereiken en is ook dan goed bestuurbaar.
  De camera levert een behoorlijk goed beeld en is leuk om een beeld van bovenaf te krijgen.
  Alleen jammer dat de handleiding niet in het Nederlands is en dat het laden van de accu's 1 uur duurt. Want als je eenmaal aan het vliegen bent, wil je doorgaan!
  Al-met-al: absoluut geen miskoop voor dit geld.
TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart E-Flite Blade 180 QX HD electro quadcopter RTF - Met HD Camera! want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.