E-Flite Blade 330S electro helicopter RTF

€ 519,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De Blade 330S is een RC helikopter die piloten naar het volgende level brengt, dankzij de voordelen van SAFE en SMART technologie. Deze geavanceerde technologieën en het moderne ontwerp bieden piloten de mogelijkheid om hun vaardigheden te vergroten. Dit type past dus perfect in het aanbod van de overige E-Flite modelhelikopters. De 330S is een lekker instapmodel voor diegenen die al enige ervaring hebben.

Verbeter je vliegvaardigheden met deze gave helikopter

Bestuur jij al een tijdje radiografisch bestuurbare helikopters en ben je toe aan een volgende stap? Dan is de E-Flite Blade 330S je op het lijf geschreven. Je zult met dit toestel eenvoudig en snel je vaardigheden vergroten. Dit is om te beginnen te danken aan het nieuwe moderne robuuste design, de nieuwe kop van de rotor, het nieuwe main frame en de geoptimaliseerde aandrijving. Daarnaast wordt vliegen super eenvoudig dankzij de Blade SAFE technologie voor RC helikopters. Verder kun je rekenen op een zeer nauwkeurige aansturing door de digitale Spektrum H3055 en H3065 servo’s. De rotorbladen van koolstofvezel garanderen hierbij de nodige betrouwbaarheid en precisie. Zowel het Ready-to-Fly (RTF) als het Bind-N-Fly (BNF) model zijn bovendien voorzien van een slimme ESC. Als je kiest voor het RTF model zitten er ook nog eens een accu en oplader in het pakket. Deze verzorgen belangrijke telemetrische data en imponerende vliegprestaties.

Superieure SAFE en Smart technologie

Deze prachtige RC helikopter biedt één van de beste SAFE ervaringen ooit. De verfijnde stabilisatie en herstel modi bieden piloten de mogelijkheid om hun vaardigheden te vergroten. De 330S is met name ontworpen voor halfgevorderde tot zeer ervaren RC helikopter piloten. Deze vliegmachine is namelijk zeer precies ingesteld en uitgerust met innovatieve SAFE en Smart technologie. Hiermee kun je je eerste uitstapjes maken naar geavanceerde vluchten en stap voor stap verder groeien. De SAFE technologie biedt je hierbij het nodige vertrouwen en gemak. Vluchtmodi variëren van zelfnivellering tot volledige 3D. Al naar gelang je ervaring kun je dus kiezen hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Mocht je tijdens het vliegen in de problemen komen of je oriëntatie verliezen, dan biedt een enkele druk op de zogenaamde ‘Panic Recovery’-knop je de optie om gauw weer in een stabiele vluchtmodus terecht te komen. Als je een zender gebruikt die compatibel is met Spektrum AirWare zullen de Spektrum Smart ESC, de accu en oplader je van handige telemetrische data voorzien, zoals het toerental van de motor en het voltage van de accu. Je hebt hiervoor geen aanvullende onderdelen of bedrading nodig.

Servo’s met metalen tandwielen en een collective pitch rotorsysteem

De E-Flite Blade 330S is uitgerust met een stel sterke cyclische digitale servo’s, de Spektrum H3055 en H3065. Deze hebben metalen tandwielen en behalen hoge snelheden. Ze bieden nauwkeurigheid en topprestaties bij de besturing. Precies wat je zoekt als helikopter piloot. Het collective pitch rotorsysteem van de Blade 330S is er bovendien voor gemaakt om jou het gewenste niveau van wendbaarheid te bieden bij het aanleren van allerlei aerobatische vliegbewegingen. Verder heeft deze lichtgewicht modelhelikopter een stevige behuizing, een krachtige staartrotor en brushless motor. Echt alles wat je nodig hebt zit in de verpakking en de assemblage is mogelijk binnen een uur, dus je kunt vrijwel meteen vliegen.

Belangrijkste kenmerken

- Spektrum S120 USB-C Smart oplader
- Spektrum 2200mAh 11.1v 30cc Smart LiPo accu
- Spektrum Avian Smart 30 ampère ESC
- FC6250HX vluchtcontroller met ontvanger
- Digitale servo’s (Spektrum H3055 en H3065) met metalen tandwielen
- Borstelloze (brushless) motor
- Collective Pitch (CCPM) flybarless rotorkop
- Spektrum DXe zender

Specificaties

- Lengte: 655mm
- Rotor diameter: 721mm
- Gewicht: 773g

Benodigdheden

- Niets! Alles is inbegrepen!

Video van de E-Flite Blade 330S RTF

Meer informatie
SKUBLH5900
MerkE-Flite
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:E-Flite Blade 330S electro helicopter RTF
Waardering