E-Flite Blade Chroma+ drone met CGO3 (4K) en ST10+

BLH8675EU
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar (beperkt)!

Aantal:
€1.299,00€849,00E-Flite Blade Chroma+ drone met CGO3 (4K) en ST10+

Met deze E-Flite Blade Chroma+ drone haalt u alles in huis om de meest adembenemende video's en foto's vanuit de lucht te kunnen maken. Deze drone van het merk E-Flite is voorzien van een camera waar video's mee opgenomen kunnen worden met een maximale resolutie van 4K (Ultra HD), daar waar foto's gemaakt kunnen worden met maar liefst 12 megapixel! De meegeleverde ST10+ zender is voorzien van een helder LCD scherm. Op dit scherm kunt u livebeelden bekijken, welke u op dat moment met de camera vast aan het leggen bent.

E-Flite Blade Chroma+ drone
Deze drone van het merk E-Flite, genaamd Blade Chroma+ is vervaardigd van de beste materialen zoals we reeds van het merk gewend zijn. Met deze quadcopter tilt u video- en fotografie letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Iedereen zal versteld staan van de uiterst indrukwekkende beelden. De Blade Chroma+ zit boordevol technische snufjes en beschikt over uiterst stabiele vliegprestaties, waardoor werkelijk iedereen met deze drone kan vliegen.

Smart Mode
De Smart Mode is speciaal ontwikkeld voor de beginnende piloot. In deze mode hoeft u namelijk niet meer in tegengestelde richting te sturen op het moment dat de drone met de voorzijde naar u toe wijst. Hierdoor wordt de kans op stuurfouten vele malen verkleind. Tevens zal het toestel rustig reageren op stuurbewegingen. In de Smart mode creëert u automatisch een SAFE Circle waardoor de drone niet dichterbij de zender zal komen dan circa 5-7 meter, en u dus ten aller tijden veilig staat. In de Smart Mode kunt u kiezen tussen twee verschillende functies, waarvan één automatisch geactiveerd is.

Functie 1: Follow Me Functie
Follow Me is één van de twee modussen, welke geactiveerd kan worden in de Smart Mode. Op het moment dat u deze functie geactiveerd heeft zal de drone uw zender volgen.

Functie 2: Tracking Functie
Bij deze functie zal de camera gefocust blijven op de persoon die de zender vast heeft. Hierdoor raakt u nooit uit het oog verloren.

AP Mode
De Angle Mode is voor de wat meer ervaren piloten, aangezien de drone een stuk agressiever reageert dan in de Smart Mode. Tevens zal de SAFE Circle niet meer geactiveerd zijn, en dient u de drone in tegengestelde richting te besturen als deze met de voorzijde naar u toe gericht is.

Return Home
De Return Home functie zorgt ervoor dat de drone autonoom terugkeert naar zijn startpunt doormiddel van het omzetten van een schakelaar. Tevens zal deze functie automatisch geactiveerd worden op het moment dat de verbinding tussen de ST10+ zender en de drone verbroken wordt.

CGO3 4K camera en gimbal
Met de CGO3 camera legt u adembenemende beelden vast, zoals bijvoorbeeld video's op maximaal 4K (Ultra HD) resolutie en foto's op 12 megapixel. De gimbal zorgt ervoor dat het beeld steady blijft, aangezien deze de camera stabilliseerd over drie assen. Tevens is het mogelijk om de camera te tilten via de ST10+ zender.

ST10+ Groundstation
Met de ST10+ zender heeft u uw eigen groundstation in handen. Op het heldere 5.5" LCD scherm kunt u niet alleen live meekijken naar de beelden die u op dat moment vast aan het leggen bent (First Person View), maar kunt u ook instellingen aanpassen en telemetrie gegevens aflezen. Hierdoor bent u ten aller tijden op de hoogte van alle belangrijke data.

Kenmerken
- Ready to Fly
- GPS en Glonass
- Smart mode voor beginnende piloten
- AP mode voor een hogere wendbaarheid
- Return Home Functie
- CGO3 camera (12MP foto en max. 4K 30FPS video)
- 3 assige camera stabilisatie door gimbal
- ST10+ groundstation met LCD scherm (FPV)
- Follow Me mode
- Tracking mode
- Drone is vrij compact, en dus makkelijk mee te nemen

Specificaties
- Hoogte: 242mm
- Lengte: 400mm
- Breedte: 400mm
- Gewicht: 1.3kg
- Vliegtijd: circa 25 minuten
- Video bereik: circa 600m

Benodigdheden
- Alles is inbegrepenSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart E-Flite Blade Chroma+ drone met CGO3 (4K) en ST10+ want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.