E-Flite Blade Fusion 180 BNF Basic

Speciale prijs € 259,00 Normale prijs € 279,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De Blade Fusion 180 van E-Flite is een modelhelikopter die enkel topprestaties levert. Dankzij het slimme ontwerp en de nauwkeurige bediening vliegt dit radiografisch bestuurde toestel als geen ander. De constructie is licht van gewicht en extreem stevig. Het staartontwerp is vernieuwd en de rotor in de staart heeft een nieuwe riemaandrijving . Dit zorgt voor een grotere duurzaamheid, precisie en betrouwbaarheid. Tel daar de geoptimaliseerde motor bij op en je weet dat de besturing een waar feest is. Deze heli is kortom absolute topklasse.

Weergaloos vliegen met fantastische RC modelhelikopter

Met de E-Flite Blade Fusion 180 is het mogelijk om met grote precisie te vliegen. Dit is te danken aan de vernieuwde staart, de geoptimaliseerde servo en een nieuwe 20 ampère ESC (Electronic Speed Control). De geometrie van de servo verbetert de efficiency en de besturing van de tuimelschijf. Het wijzigen van de hoek waarin de rotorbladen staan, gebeurt hierdoor zo optimaal mogelijk. Dit betekent dat je allerlei vliegbewegingen uiterst soepel kunt uitvoeren. Je kunt het toestel bijvoorbeeld gemakkelijk zijwaarts, voorwaarts of achterwaarts kantelen. Schakelen tussen meer of minder lift en snel manoeuvreren gebeurt moeiteloos. De nieuwe ESC van de modelheli geeft je een verbeterde en zeer nauwkeurige controle over de snelheid. Hierdoor levert de Blade Fusion 180 echt weergaloze topprestaties af.

Stoere en gestroomlijnde blikvanger: zelfverzekerd het luchtruim in

Deze sublieme modelhelikopter is een ware eyecatcher. Dit is te danken aan prachtige nieuwe vormgeving. De constructie van koolstofvezel en aluminium zorgt voor de nodige stevigheid en uitmuntende vliegeigenschappen. Het sterke landingsgestel kan de hardste landingen aan en de versterkte staart heeft geen extra ondersteuning nodig. De Blade Fusion 180 heeft dankzij de gebruikte materialen en het gestroomlijnde ontwerp een zeer lange levensduur. Het uiterlijk is dankzij het heldere en opvallende kleurenschema zeer opvallend. Het toestel is hierdoor een stoere verschijning in het luchtruim. Dankzij de heldere kleuren en het strakke uiterlijk zal niemand de aanwezigheid van deze schaalhelikopter ontgaan.

Krachtig en nauwkeurig manoeuvreren

Vliegen met de E-Flite Blade Fusion 180 is een waar genot. Ervaar het plezier van de eenvoud en precisie waarmee deze stoere modelhelikopter te besturen is. Voer verbazingwekkende manoeuvres uit en maak een onvergetelijke indruk op je publiek. Dit is mogelijk dankzij de fantastische combinatie van de borstelloze aandrijving en de krachtige ESC. Je profiteert bovendien van de geavanceerde Spektrum technologie in het toestel. Zo zorgt de combinatie van een stel topservo’s met een AS3X gestabiliseerde controller voor de mogelijkheid om zonder flybars te vliegen. Dit zorgt voor een grote wendbaarheid. De AS3X technologie van Spektrum is ontwikkeld om de stabiliteit tijdens iedere manoeuvre te verbeteren. Deze software is geprogrammeerd door de beste vliegexperts en het werkt achter de schermen. Het corrigeert bijvoorbeeld bewegingen van de schaalheli die anders tot een crash zouden leiden. Dankzij AS3X zul je met deze E-Flite modelhelikopter de allermooiste vliegervaringen opdoen.

Bind-N-Fly schaalhelikopter

Deze helikopter is een zogenaamd Bind-N-Fly (BNF) model. Dit betekent dat je een accu (een 4S LiPo 400-500 mAh) en een radiozender (zeskanaals Spektrum DSMX) dient toe te voegen om te kunnen vliegen. Een dergelijke accu en zender kun je ook gebruiken voor andere BNF modelvliegtuigen en -helikopters.

Belangrijkste kenmerken

- Bind-N-Fly (BNF)
- Micro Spektrum 2070 & 2070T servos
- Basisconstructie van koolstofvezel
- Verbeterde 1310-3600 Kv borstelloze motor
- AR6335 6Ch AS3X Nanolite ontvanger
- Geoptimaliseerde servo geometrie
- 20 ampère 4S borstelloze ESC
- Staart met riemaandrijving
- Compact schaalmodel (125 mm hoog en 370 mm breed)
- Opvallende vormgeving

Specificaties E-Flite Blade Fusion 180

- Lengte: 370mm
- Rotor diameter: 412mm
- Hoogte: 125mm
- Aantal kanalen: 6
- Geschatte vliegtijd: circa 3-4 minuten

Benodigdheden

- 6+ kanaals Spektrum DSMX/2 zender
- 4S 14.8v LiPo accu 30c (400 - 500mah)
- Lipo lader

Video van de E-Flite Blade Fusion 180 BNF Basic 

Meer informatie
SKUBLH5850
MerkE-Flite
EAN605482299395
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:E-Flite Blade Fusion 180 BNF Basic
Waardering