E-Flite Blade Nano QX 3D electro quadcopter RTF

BLH7100
Op voorraad:
JA - Beperkt in magazijn Duitsland
(Levertijd ongeveer 7 dagen)

Aantal:


E-Flite Blade Nano QX 3D electro quadcopter RTF

Deze ultra micro quadcopter is uiterst geschikt voor zowel een beginnende als gevorderde piloot. De Blade Nano QX 3D leent zich erg goed voor het maken van scherpe haarspeld bochten, snelle flips en gave tricks. De motoren bevinden zich omgekeerd in de drone, wat zorgt voor een perfecte balans. Hierdoor beschikt het toestel over zeer stabiele vliegprestaties. Wat hier tevens voor zorgt is de SAFE technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat u zelfs bij winderige omstandigheden kunt vliegen. Daarnaast is de moeilijkheidsgraad instelbaar. Met deze drone beleefd u de ultieme 3D ervaring, aangezien u beschikt over een negatieve stuwkracht (51-100% gas) en een positieve stuwkracht (0-50% gas). Dit gave toestel wordt geheel compleet geleverd, zodat u nagenoeg direct op kunt stijgen.

Kenmerken
- Stevig, lichtgewicht ontwerp met propeller bescherming
- Robuuste Coreless motoren met positieve en negatieve stuwkracht
- Ultra Micro 4-in-1 DSMX ontvanger / ESC / Mixer / SAFE sensor
- Compleet volledig gemonteerd quadcopter
- SAFE-technologie voor extra stabilisatie
- Flip 180-360 ° in elke richting
- LED verlichting
- Inclusief extra set rotorbladen
- 1S 3.7V 200mAh E-flite 30C lipo accu
- USB lipo lader

Specificaties
- Rotordiameter: 50mm
- Lengte: 130mm
- Hoogte: 42mm

Benodigdheden
- Alles is inbegrepenSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart E-Flite Blade Nano QX 3D electro quadcopter RTF want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.