E-Flite UMX Beast 3D electro vliegtuig BNF

EFLU4850
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Aantal:


E-Flite UMX Beast 3D electro vliegtuig BNF

De E-Flite UMX Beast 3D is een electro vliegtuig, uitgevoerd met het AS3X systeem, waarmee eenvoudig 3D manoeuvres uitgevoerd kan worden. Het AS3X systeem zorgt ervoor dat de UMX Beast 3D makkelijk te besturen is, zelfs als er wind staat. Deze micro variant is geschikt voor het vliegen in parken, op speelvelden, en nog veel meer! Hij is wendbaar en snel! Je hoeft je met de E-Flite UMX Beast 3D geen zorgen te maken dat je schade aanricht aan bijvoorbeeld gebouwen. Je hebt wel een Spektrum zender (minimaal 4 kanaals DSM2/DSMX), lipo accu, en lipo lader nodig want deze zijn niet inbegrepen.

Kenmerken van de E-Flite UMX Beast 3D
- AS3X systeem voor goede handelbaarheid
- Volledige 4-kanaals besturing, met stuurbaar staartwiel.
- Krachtige 180BL, 2500Kv brushless outrunner motor
- Efficiente E-flite 5 x 2.75 propeller

Specificaties
- Spanwijdte: 374mm
- Lengte: 400mm
- Gewicht: 72 gramSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. De UMX BEAST3D as3x

    Geplaatst door op 17th Sep 2012

    Vliegen als een pro? Dat kan met dit vliegtuig, de as3x technologie stabilizeerd op alle 3 de assen en dat merk je tijdens het vliegen! Probeer alleen met windstil of max. 3 M-s te gaan vliegen, want het blijft natuurlijk een vederlicht toestel!
    Ik had zelf niet veel vlieg ervaring buiten de SIM en de NineEagles skyrunner, maar toen ik ging vliegen met de Beast3Das3x voelde het meteen heel vertrouwd en ik begon al zeer snel knife/edges en inverted te vliegen, het is alsof je op rails vliegt! Een TIP kan ik niet weglaten in deze review: Vlieg nooit te ver weg want je zender kan dan wel goed zijn, maar de ontvanger van de Beast3D gaat waarschijnlijk niet verder dan 3a400 Meter en hem op die manier kwijtraken wil naturlijk niemand. Kortom een zeer verslavend toestel dat je veel gaat leren en er ook nog eens vet uitziet, vergeet bij je bestelling de speciale laadkabel niet en met 3a4 accu´s kun je lekker een half uurtje vliegen, zelfs in een park of klein veldje, echt SUPER!