E-Flite Blade Chroma drone met GPH gimbal en DX4 zender

BLH8670EU2
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Aantal:
€699,99€299,00


E-Flite Blade Chroma drone met GPH gimbal en DX4 zender

Met deze E-Flite Blade Chroma drone haalt u alles in huis om de meest adembenemende video's en foto's vanuit de lucht te kunnen maken met uw GoPro Hero 4 camera. Deze drone is namelijk volledig voorbereid voor het populaire merk GoPro, zodat u spectaculaire opnames kunt maken vanaf grote hoogte!

E-Flite Blade Chroma drone
Deze drone van het merk E-Flite, genaamd Blade Chroma is vervaardigd van de beste materialen zoals we reeds van het merk gewend zijn. Met deze quadcopter tilt u video- en fotografie letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Iedereen zal versteld staan van de uiterst indrukwekkende beelden. De Blade Chroma zit boordevol technische snufjes en beschikt over uiterst stabiele vliegprestaties, waardoor werkelijk iedereen met deze drone kan vliegen.

Smart Mode
De Smart Mode is speciaal ontwikkeld voor de beginnende piloot. In deze mode hoeft u namelijk niet meer in tegengestelde richting te sturen op het moment dat de drone met de voorzijde naar u toe wijst. Hierdoor wordt de kans op stuurfouten vele malen verkleind. Tevens zal het toestel rustig reageren op stuurbewegingen. In de Smart mode creëert u automatisch een SAFE Circle waardoor de drone niet dichterbij de zender zal komen dan circa 5-7 meter, en u dus ten aller tijden veilig staat. In de Smart Mode zal ook automatisch de follow me mode geactiveerd zijn.

Follow Me Functie
Follow Me is één van de twee modussen, welke geactiveerd kan worden in de Smart Mode. Op het moment dat u deze functie geactiveerd heeft zal de drone uw zender volgen.

AP Mode
De Angle Mode is voor de wat meer ervaren piloten, aangezien de drone een stuk agressiever reageert dan in de Smart Mode. Tevens zal de SAFE Circle niet meer geactiveerd zijn, en dient u de drone in tegengestelde richting te besturen als deze met de voorzijde naar u toe gericht is.

Return Home
De Return Home functie zorgt ervoor dat de drone autonoom terugkeert naar zijn startpunt doormiddel van het omzetten van een schakelaar. Tevens zal deze functie automatisch geactiveerd worden op het moment dat de verbinding tussen de Spektrum DX4 zender en de drone verbroken wordt.

Gimbal voor GoPro Hero 4 camera
De gimbal welke zich bevindt aan de onderzijde van de drone wordt over 3 assen gestabilliseerd. Hierdoor ziet u geen enkele ongewenste trillingen of bewegingen terug in uw video's. Deze gimbal is ontworpen voor een GoPro Hero 4 camera. Mocht u hiervan in het bezit zijn, dan is deze drone echt een musthave!

Spektrum DX4 zender inbegrepen
Met de Spektrum DX4 heeft u direct een zender van hoge kwaliteit in handen. Spektrum is al jarenlang een van de meest toonaangevende merken in deze markt.

Kenmerken
- Ready to Fly
- GPS en Glonass
- Smart mode voor beginnende piloten
- AP mode voor een hogere wendbaarheid
- Return Home Functie
- Gimbal is speciaal ontworpen voor een GoPro Hero 4 camera
- 3 assige camera stabilisatie door gimbal
- DX4 zender inbegrepen
- Follow Me mode
- Tracking mode
- Drone is vrij compact, en dus makkelijk mee te nemen

Specificaties
- Hoogte: 242mm
- Lengte: 400mm
- Breedte: 400mm
- Gewicht: 1.3kg
- Vliegtijd: circa 25 minuten
- Video bereik: circa 600m

Benodigdheden
- GoPro Hero 4Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart E-Flite Blade Chroma drone met GPH gimbal en DX4 zender want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.