E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) M1

€ 84,95

  

  • Koopzondag
  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

Het is ontzettend populair om te vliegen met een kleine FPV drone. Veel van onze klanten bouwden de oude Inductrix drone om naar een FPV drone en dit noemde men een "Tiny Whoop". Om deze reden heeft E-Flite er voor gekozen om de E-Flite Blade Inductrix uit te brengen met FPV mogelijkheden. De Inductrix FPV is direct voorzien van een camera en een 25mw video zender. De Blade Inductrix FPV wordt inclusief LCD scherm geleverd. Als je reeds over een FPV bril beschikt dan kan deze eenvoudig aan deze drone worden gekoppeld. De vernieuwde Inductrix FPV heeft een grotere accu en krachtigere motoren dan de eerste variant. De E-Flite Blade Inductrix FPV wordt geheel compleet geleverd inclusief zender, accu en lader. Je hebt niets meer nodig om met deze drone te kunnen vliegen.

Kenmerken van de E-Flite Blade Inductrix FPV

- Ready To Fly
- LED verlichting
- 1S 200mah lipo accu meegeleverd
- FPV camera (5,8GHz 25mW)
- 14300kv motoren
- Robuuste contructie
- Propellers zijn beschermd
- Geschikt voor in- en outdoor
- Inclusief 4 Kanaals zender Mode 1 zender. 
- Inclusief LCD scherm 

Specificaties van de E-Flite Blade Inductrix FPV

- Lengte: 83mm
- Breedte: 83mm
- Hoogte: 28mm
- Gewicht: 24g
- Vliegtijd: 6-8 minuten

Video van de E-Flite Inductrix FPV

E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kopen bij TopRC

De E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) is een quadcopter van het merk E-Flite. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle quadcopters van E-Flite. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze quadcopters. Daarnaast houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Naast E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) heeft TopRC nog meer quadcopters, bekijk welke quadcopter bij jou past.

Meer informatie over FPV drones

Met een FPV drone zoals de E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kun je vliegen terwijl de beelden van de E-Flite Blade Inductrix FPV live te volgen zijn op een videotransmitter die je zelf in je handen hebt. Zo kun je op je beeldscherm direct de beelden bekijken die jouw FPV drone aan het maken is. Wil je meer informatie over FPV drones? Bekijk hier ons aanbod en alle informatie over fpv drones.

Voordelen van een drone met camera

Met een drone met camera zoals de E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kun je mooie beelden maken. Op het internet zijn vele filmpjes te vinden die door drones met camera zijn gemaakt. Drones met camera kunnen op plekken komen waar je zelf moeilijk of niet kan komen. Hierdoor kun je met een drone met camera foto's/video's maken die je normaal gesproken niet kan maken. Bekijk hier ons complete aanbod drones met camera.

Meer informatie
Art.nr.BLH8500GM1
MerkE-Flite
EAN605482030424
CameraJa
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) M1
Waardering