Exploded views

ev_open_new.jpgLet op: systeem is nog in ontwikkeling. U zult daarom nog niet alle exploded views van de auto's aantreffen.

Wat is een exploded view?

Een exploded view is een technische tekening waarop een onderdeel, bijvoorbeeld een rc auto, zodanig getekend is dat het lijkt alsof de onderdelen van elkaar zijn getrokken, oftewel het blok is geëxplodeerd (in het engels: exploded).

Hoe werkt het systeem?

U kiest een merk, vervolgens een auto, en daarna het aanzicht (bijvoorbeeld: chassis, front, of rear). Nadat u deze heeft gekozen wordt de tekening getoond. U dient vervolgens even te wachten tot alle tags zijn geladen. Als alle tags zijn geladen kunt u met uw muis op het gezochte artikel gaan staan. Er opent dan een klein venster met daarin alle gegevens over het artikel (naam, prijs, artikelnummer, en eventueel een foto). Als u klikt op het product gaat u direct naar het product in onze webwinkel (opent in een nieuw venster). In een hand omdraai kunt u dan het product bestellen.

De exploded view van mijn auto staat er niet bij!?

Als de exploded view van uw auto er nog niet bij staat dan kunt u deze aanvragen via de contact pagina. Wij werken er hard aan om zo spoedig mogelijk alle auto's uit te werken. Een auto die wordt aangevraagd zullen wij voorrang geven.

Ik heb een tip!

Heeft u een tip of een opmerking omtrent het exploded view systeem? Neemt u dan a.u.b. contact op. Wij nemen opmerkingen en tips heel serieus.