• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld = Razendsnel in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

GoPro HERO4 Black Adventure Edition camera

DGCHDHX-401-EU

Aantal:
€499,99


GoPro HERO4 Black Adventure Edition camera

De HERO4 Black is de meest geavanceerde GoPro camera ooit gemaakt! Het merk GoPro is zeer populair, en het is wereldwijd de meest verkochte camera. Met deze HERO4 Black edition haal je alles in huis om de meest professionele opnames te maken. De specificaties liegen er dan ook niet om! Deze camera heeft namelijk een processor die dubbel zo snel is dan die van zijn voorganger, opnemen is mogelijk met een maximale framerate van maximaal 240FPS, en de maximale resolutie waarmee gefilmd kan worden is 4K. Deze GoPro camera is zelfs zo goed dat ze er een Emmy Award mee hebben gewonnen. Kortom, als je een GoPro HERO4 Black tot je beschikking hebt, is werkelijk alles mogelijk op het gebied van video- en fotografie!

Prestaties x2!
De prestaties van de HERO4 Black Edition zijn 2x hoger dan die van de oudere HERO camera. De processor is 2x zo snel en de framerate is eveneens verdubbeld ten opzichte van zijn best verkochte voorganger. De beeldkwaliteit is ook vele malen beter geworden, niet alleen de scherpte maar er zit ook meer detail en diepte in de opnames. Dat gecombineerd met een verbeterde audio, nieuwe functies, nieuwe technologieën, draadloze connectiviteit en een groter gebruikersgemak is dit de best presterende GoPro camera ooit!

4K resolutie
Met deze camera is het mogelijk om video's op te nemen met een maximale resolutie van 4K. 4K is maar liefst 4x groter dan de Full HD resolutie van 1080P! Dat tezamen met een hoge framerate zorgt voor zeer indrukwekkende opnames. Nog nooit was het mogelijk om met een camera met zo'n klein formaat professionele video's op te nemen met een bioscoopfilm-achtige uitstraling, tot nu!

Snelle en krachtige foto's
De GoPro HERO4 Black zorgt ervoor dat onvergetelijke momenten nooit meer verloren gaan, en dat deze op spectaculaire wijze vastgelegd zullen worden. Er kunnen burst foto's gemaakt worden met een resolutie van 12MP en een indrukwekkende framerate van 30FPS. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een losse foto, of kunnen er Time Lapse opnames gemaakt worden. Bij Time Lapse opnames zullen er automatisch foto's genomen worden, wat in te stellen is van 0,5 tot 60 seconde. Dit is erg handig als de camera bijvoorbeeld buiten handbereik is.

Nieuwe instellingen voor in het donker
De nieuwe Night Photo en Night Lapse instellingen zorgen ervoor dat de sterrenhemel of een gezellige avond bij een kapvuurtje vast kunnen worden gelegd op een manier waar we eerst alleen maar van konden dromen. Deze instellingen optimaliseren het beeld namelijk in een donkere omgeving. Night Lapse kunnen ingesteld worden tot maximaal 30 seconde.

Ingebouwde WiFi en Bluetooth
Doormiddel van de geïntregeerde WiFi en Bluetooth wordt het delen van jou favoriete foto's en video's erg gemakkelijk gemaakt. Door een druk op de knop laat je de wereld kennis maken met de door jou gemaakte opnames. De gratis te downloaden GoPro app is ook erg handig, aangezien de camera dan op afstand bedient kan worden. Tevens kan je hierdoor een smartphone of tablet omtoveren tot een FPV monitor. De beelden zijn dan live te bekijken, waardoor je altijd zeker weet dat het gewenste object op de juiste manier in kaart gebracht wordt. Er is ook een Smart Remote te verkrijgen, waarmee meerdere camera's op afstand te bedienen zijn, en waarmee je dan een bereik van maar liefst 180 meter zal hebben.

HiLight Tag
Dit is een erg handige functie waardoor je gigantisch veel tijd gaat besparen tijdens de nabewerking. Tijdens het opnemen kunnen er HiLight Tags toegevoegd worden op jou favoriete momenten. Zodoende kan je deze momenten tijdens het nabewerken zeer gemakkelijk terugvinden, en scheelt dat enorm veel zoekwerk.

SuperView
De HERO4 Black camera beschikt over SuperView, wat een exclusieve video modus van GoPro is. Door de SuperView zal jou video vanuit een meeslepende groothoek perspectief opgenomen worden. Door het groothoek perspectief zal er veel meer in één beeld gevangen worden waardoor je uitzonderlijk mooie opnames kunt realiseren. Elk avontuur krijgt hierdoor een bioscoopfilm-achtige uitstraling.

Time Lapse
Je zal vast en zeker eens een adembenemende Time Lapse opname gezien hebben. Deze GoPro HERO4 Black is daar de beste in! Vanaf nu kun je zelf met alle gemak de maker zijn van grandioze Time Lapse opname! Een dergelijke opname kan namelijk automatisch gemaakt worden. De zonsop- of ondergang is nog nooit zo mooi geweest!

Auto Low Light mode
Door deze mode hoef je jezelf niet constant bezig te houden met de juiste camera instellingen. Dit doet namelijk vanaf nu de camera voor jou! Deze mode past de framerate en belichting aan aan de hand van de hoeveelheid licht in jou omgeving.

QuickCapture gemak
In één oogwenk sta je paraat om onvergetelijke momenten vast te leggen dankzij QuickCapture. Het veranderd je GoPro camera in een één knop camera, waardoor een opname doormiddel van één druk op de knop geactiveerd of gedeactiveerd kan worden. Om Time Lapse op te nemen houdt je de knop twee seconde ingedrukt. Simple as that! Je hoeft op deze manier nooit meer bang te zijn dan jou favoriete moment verloren gaat.

Professionele audio prestaties
Het nieuwe audiosysteem zorgt voor heldere high-fidelity geluidsopnames. De cutting-edge microfoon heeft een bijna 2x groter dynamisch bereik dan die van een best-in-class audiosysteem. Geluidsopnames klinken daardoor vloeiender en natuurlijker dan ooit tevoren. Door de geïntregeerde ADC (analoog naar digitaal converter) is deze HERO4 Black compatibel met een breed scala aan externe lage gevoeligheids microfoons. Het is hierdoor mogelijk om een professionele stereo opname te maken van bijvoorbeeld concerten of interviews.

ProTune voor foto en video
Door ProTune is de "sky the limit"! De beelden zullen hierdoor zo min mogelijk gecomprimeerd worden, wat resulteert in uiterst professionele beelden. Deze beelden kunnen dankzij ProTune op alle fronten gefinetuned worden. Iedere video zal daardoor altijd bij jou stijl en smaak aansluiten.

Verbeterde camera controle
De GoPro HERO4 Black is voorzien van een nieuwe speciale knop waarmee je direct toegang krijgt tot de camera instellingen zodat je deze direct aan kunt passen. Het navigeren door het menu wordt hierdoor erg gemakkelijk.

GoPro Studio
GoPro Studio is een heel erg handig programma welke gratis te downloaden is. Doormiddel van deze software is het aanpassen en bewerken van jou video zeer eenvoudig. Tevens is het mogelijk om jou favoriete opnames te delen met de rest van de wereld via social media kanalen.

Specificaties
- Video modes: 4K 30/25/24FPS, 4K SuperView 24FPS, 2.7K 60/50/48/30/25/24FPS, 2.7K SuperView 30/25FPS, 2.7K 4:3 30/25FPS, 1440P 80/60/50/48/30/25/24FPS, 1080P 120/90/60/50/48/30/25/24FPS, 1080P SuperView 80/60/50/48/30/25/24FPS, 960P 120/60/50FPS, 720P 240/120/60/50/30/25FPS, 720P SuperView 120/60/50FPS, WVGA 240FPS
- Foto modes: 12/7/5MP
- Video formaat: H.264 codec / .mp4
- Burst rate: 30 foto's in 1 seconde, 30 foto's in 2 seconde, 30 foto's in 3 seconde, 30 foto's in 6 seconde, 10 foto's in 1 seconde, 10 foto's in 2 seconde, 10 foto's in 3 seconde, 5 foto's in 1 seconde, 3 foto's in 1 seconde
- Time Lapse intevals: 0.5/1/2/5/10/30 en 60 seconde
- ISO limit: 6400-400
- Audio: 48kHz sampling rate met AAC compression, ACG met multi-band compressor, interne microfoon: mono (2x groter dynamisch bereik dan die van de HERO3+), externe microfoon mogelijkheid: stereo supported
- Looping
- SuperView
- Auto Low Light
- Multi shot mode
- QuickCapture
- Protune
- Spot Meter
- 1160mah 3.8V accu met usb lader
- Micro usb aansluiting
- Micro SD poort
- Micro SD kaarten geschikt tot 64GB (vanaf klasse 10 aanbevolen)
Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 8.3 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand