Hobbyzone Aeroscout S 1.1M BNF

€ 189,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

Wil je op een leuke en eenvoudige manier leren vliegen met een modelvliegtuig? Dan is de HobbyZone AeroScout S de perfecte keuze! Het is het ideale trainingsvliegtuig omdat het zeer duurzaam is en uitgerust met exclusieve SAFE technologie. Deze revolutionaire technologie biedt je steun tijdens het vliegen. Het voorkomt te heftige vliegbewegingen van het toestel. Iedereen kan met deze slimme technologie succesvol leren vliegen. Het heeft vooraf ingestelde modi voor beginnelingen, gevorderden en ervaren piloten. Het kiezen voor een bepaald niveau qua stabiliteit en controle is dus eenvoudig te regelen.

Modelvliegtuig ontwikkeld door experts

Welkom in de opwindende wereld van vliegen met modelvliegtuigen! De experts van HobbyZone ontwikkelden de AeroScout speciaal voor iedereen die nog nooit met een radiografisch bestuurd modelvliegtuig gevlogen heeft. Elk toestel van HobbyZone heeft een toonaangevend ontwerp en sublieme technologie. Deze zorgen ervoor dat jij de controle behoudt en op je eigen tempo kan leren. Maak je dromen over vliegen waar!

Gemakkelijk leren vliegen met dit trainingsvliegtuig

De HobbyZone Aeroscout is absoluut het beste trainingsvliegtuig. Het maakt leren vliegen eenvoudig en plezierig. Dankzij de baanbrekende SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) technologie kun je op ieder moment kiezen welk niveau van vliegondersteuning je wenst of wilt proberen. Daarnaast is het middels de zogenaamde ‘Panic Recovery’, oftewel ‘Paniek Herstel’, mogelijk om op ieder moment terug te keren naar een stabiele vlucht. Verder zorgt de unieke ‘pusher’ krachtconfiguratie verbeterde veiligheid en een betere bescherming van de propeller en motor. Dit modelvliegtuig bestaat bovendien uit geavanceerde EPO materiaal. Dit maakt de constructie bijzonder duurzaam. Breed landingsgestel met extra grote wielen en een bestuurbaar neuswiel. Dit maakt het eenvoudig om op vele soorten terrein, zoals op bestrating of het gras van voetbalvelden of parken, op te stijgen en te landen. De ‘Bind 'n Fly’ (BNF) versie wordt geleverd exclusief Spektrum zender, accu en lader.

Maak de mooiste aerobatische toeren

Heb je eenmaal geleerd om te vliegen? Dan blijft het een feest om met de Aeroscout het luchtruim te kiezen! De krachtige en efficiënte aandrijving biedt je lange vluchttijden en de nodige snelheid en kracht voor aerobatische manoeuvres, zoals loops, rollen en op de kop vliegen. Het lichtgewicht ontwerp maakt vele vliegbewegingen mogelijk. Aan de fantastische bestuurbaarheid van dit prachtige vliegtuigje zullen zelfs ervaren piloten veel plezier beleven.

Kenmerken van de Hobbyzone AeroScout S 1.1m

- Voorzien van exclusieve SAFE technologie die ongelukken voorkomt en het eenvoudig maakt om te leren vliegen;
- Kies uit drie verschillende modi: Beginneling, Gevorderde, Ervaren. De modus is met een schakelaar gemakkelijk te wijzigen;
- Paniek Herstel modus beschikbaar middels een druk op de knop. Voorkom hiermee het verlies van controle en ongelukken;
- Krachtig en efficiënt aandrijfsysteem voor excellente prestaties en lange vluchttijden;
- ‘Pusher’ krachtconfiguratie voor een verbeterde veiligheid en een betere bescherming van de propeller en motor;
- Extra grote wielen en een bestuurbaar neuswiel voor eenvoudig opstijgen en landen op gras en andere ondergronden;
- Geschikt voor acrobatische manoeuvres, inclusief loops, rollen en ondersteboven vliegen;
- EPO constructie die lichtgewicht en duurzaam is, perfect voor beginnende piloten;
- Vervangende onderdelen voor het gehele toestel verkrijgbaar.

Specificaties

- Spanwijdte: 1095mm
- Lengte: 867mm
- Gewicht: 0.79 - 0.84kg

Benodigdheden

- 2200mAh 3S 11.1V LiPo accu
- Spektrum zenderset
- Lipo lader

Video van de Hobbyzone AeroScout S 1.1m

Meer informatie
SKUHBZ3850
MerkHobbyzone
EAN605482418062
NiveauBeginner
TypeBind & Fly
Geschikt voorBuiten
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hobbyzone Aeroscout S 1.1M BNF
Waardering